t

Xiaomi Mi Router 4C, DVB4231GL

Xiaomi Mi Router 4C, DVB4231GL
Mi Router 4C
* 4 ненасочени антени за по-бързо и интелигентно изживяване
* Външни антени за по-добра сила на сигнала
* 64 MB памет за стабилна работа
* Интелигентно управление чрез приложение
4 външни антени. Мощен сигнал, широко покритие и бързо предаване
Четирите външни ненасочени външни антени с усилване на сигнала от 5dBi могат ефективно да подобрят ефекта на усилване на сигнала, за да подобрят производителността на предаване.
Голяма 64MB памет за бърза обработка и стабилна работа
С до 64MB памет, предаването на данни е по-стабилно и осигурява безпроблемната работа на по-голям брой функции, както и стабилната свързаност на повече интелигентни устройства.
Интелигентно ограничение на скоростта за по-бърз достъп до интернет
Можете да изберете конфигурация на рутера според пазара на приложения или да позволите на Mi Router 4C да извърши интелигентна оптимизация, така че да имате по-плавно изживяване при игри, гледане на видеоклипове или сърфиране в мрежата. За по-добро онлайн изживяване можете също да дадете приоритет на мрежовата честотна лента за едно устройство.
Интелигентно предотвратяване на неоторизиран достъп
По-голямата част от неоторизирания Wi-Fi достъп се дължи на твърде прости пароли или инсталиран софтуер за мрежово споделяне. Mi Router 4C може да ви предупреди, когато ново устройство се свърже с мрежата. Ако подозрително устройство се опита да се присъедини към мрежата, в зависимост от нивото на защита то ще бъде блокирано за свързване или ще бъдете подканени да добавите устройството към черния списък.
Wi-fi оптимизация
За да увеличите скоростта на мрежата, отворете приложението Mi WiFi, отидете в кутията с инструменти и просто кликнете върху „Wi-Fi оптимизация“, за да наблюдавате и оптимизирате автоматично Wi-Fi канала в множество измерения.
Бърз и лесен монтаж само в три стъпки


Техническа характеристика
Процесор MT7628DA
Мрежа Честота: 2.4GHz. Модулация 11b: DSSS: DBPSK (1Mbps), DQPSK (2Mbps), CCK (5.5 / 11Mbps). 11g: OFDM: BPSK (6 / 9Mbps), QPSK (12 / 18Mbps), 16QAM (24 / 36Mbps), 64QAM (48 / 54Mbps). 11n: MIMO-OFDM: BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM. Зададена скорост: MCS0 до MCS15. Чувствителност на приема: 11Mbps: ≤ -85dBm, 54Mbps: ≤ -72dBm, HT20 MCS7: ≤ -69dBm, HT40 MCS7: ≤ -66dBm.
Операционна система Операционна система: Mi WiFi ROM интелигентна операционна система за рутери, базирана на силно персонализирана версия на OpenWRT, който поддържа уеб, Android и iOS софтуер за управление на рутери. Безжична сигурност: WPA-PSK / WPA2-PSK криптиране, безжичен контрол на достъпа (черен и бял списък), SSID скриване. Приложение за управление: Поддържа уеб, iOS и Android.
Памет 64MB DDR2
  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : R4CM
  • Наличност : В наличност
  • 39,00лв.
  • Цена с ДДС : 39,00лв.

Тагове: Xiaomi Mi Router 4C, Mi Router 4C, R4CM, DVB4231GL