t

Amazfit Bip U

-17% Amazfit Bip U
Модел - Xiaomi Amazfit Bip U
*Blood-oxygen Saturation Measurement (Измерва нивото на кислород в кръвта)
*Дисплей - 1.43" TFT, 2.5D Gorila Glass 3, 320 x 302 pix
*GPS and Glonass - не
*Микрофон - не
*Водоустойчив - 5 ATM Water Resistance
*Режими за над 60 вида спортуване
*24/7 мониторинг на сърдечната дейност, мониторинг на съня, стрес мониторинг, система за здравна оценка
*Control Music On Your Phone + 10 приложения за спорт
*Материали - тяло (поликарбонат), каишка (силициева гума)
*Ширина на каишката - 20 мм
*Размери - 40.9 x 35.5 x 11.4, Тегло - 31 гр
*Съвместим с Android 5.0 или iOS 10.0 и нагоре
*Батерия  230 mAh - до 9 дни нормална употреба, и до 5 дни интензивна употреба
Измерване на нивото на кислород в кръвта
Този интелигентен часовник е оборудван с наскоро подобрен биологичен оптичен сензор за проследяване, BioTracker ™ 2, който поддържа измерване на насищането с кръв и кислород. Когато се чувствате зле, под психически стрес, ангажирани с интензивни тренировки като маратони и сесии във фитнес зала, или във високи и хипоксични среди, можете веднага да измервате насищането с кръв и кислород и да разберете физическото си състояние.
60+ спортни режима
Amazfit Bip U Ви помага да записвате данните за упражненията си, за да ви помогне да тренирате на по-високо ниво. Можете да проверите разстоянието си на ходене, скоростта, промените в сърдечната честота, изгорените калории и други ключови фактори, като например дали тренирате в зоната си за изгаряне на мазнини или зоната за сърдечно-белодробно укрепване въз основа на сърдечната честота, както и да получавате незабавни сигнали, когато сърцето ви скоростта става твърде висока.
5 ATM водоустойчивост
Водоустойчив до 50 метра. Можете да плуване и той ще проследява Вашите движения и ще записва Вашите постижения дори под вода.
24/7 мониторинг на сърдечната честота
Bip U може да поддържа непрекъснато 24-часово наблюдение на сърдечната честота. Със собствения си Huami BioTrackerTM 2 PPG биологичен оптичен сензор, Amazfit Bip U осигурява точни измервания на пулса.
50 циферблата
На разположение са 50 циферблата, които отговарят на Вашето настроение и облекло, или можете да качите свои собствени снимки за по-персонализиран циферблат. Bip U също поддържа анимирани циферблати, които правят всеки поглед към вашия часовник уникално изживяване.
9-дневен живот на батерията
Когато сте напълно заредени, можете да се отпуснете и да се насладите на до девет дни активност и напредък при типична употреба или до пет дни при интензивна употреба. Бъдете активни с едно зарядно устройство по-малко в чантата си.
  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : A2017
  • Наличност : В наличност
  • 115,00лв.
  • 95,00лв.
  • Цена с ДДС : 95,00лв.

Възможни опции

Тагове: Xiaomi Amazfit Bip U, Amazfit Bip U, Bip U, A2017