t

Условия за връщане

Право на връщане на закупена стока

В онлайн магазин tmobibg.com можеш не само да купуваш лесно, но и да връщаш лесно продукти. Ако не сте доволни от закупеният продукт, независимо от причината, можеш да го върнете в срок от 14 дни от доставката му. Срокът, в който можеш да върнете закупен от нас продукт е 14 дни, като преди да върнете един продукт, прочетете подробните условията за връщане по-долу.
 
Можете да върнете продукти на tmobibg.com до предварително уговорен с нас офис на Еконт в гр. София, като ни уведомите на телефон +359886166522 за номера на товарителницата, с която е изпратен и данни за връзка.
Разходите по доставката са за сметка на Клиента (Подателят по пратката).

В този случай рискът от изгубване или повреждане на продукта по време на транспортирането му се носи изцяло от Клиента.
Пратката трябва да съдържа:
* Продуктът който желаете да върнете (в оригиналната опаковка, с неразпечатани и използвани аксесоари).
* Копие (оригинал) от гаранционната карта.
* Разписката за пощенски паричен превод от куриерската фирма, оригинална фактура (ако е издадена такава.
* Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора:


                          Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора:
 (попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)
 – До Т Моби БГ ЕООД, гр. София
– С настоящото уведомявам/уведомяваме, че се отказвам/отказваме от сключения от мен/нас договор за покупка на следните стоки:
...............................................................................................................................................................................................................................
– Поръчано на .................... / получено на ............................
– Име на потребителя/ите ...................................................................................................................................................................................
– Адрес на потребителя/ите ................................................................................................................................................................................
– Подпис на потребителя/ите (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия) .................................................................................
– Дата ................................


След като пратката е получена успешно нашите оператори ще се свържат с Вас. Ако стоката, която желаете да върнете е техника и е използвана, с разопакована опаковка, същата постъпва в сервиз, за да се констатира нейното състояние (липсата на външни или вътрешни намеси от страна на клиента или други сервизи). Едва, след такава констатация се пристъпва към възстановяване на сумата. При разопакован и използван продукт tmobibg.com, си запазва правото да възстанови, по-малка сума от стойността на чисто новият артикул.

Сумата се възстановява с пощенски паричен превод или банков превод в срок до 14 дни, след връщането на продукта от сервизът, към магазин tmobibg.com.
За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (на електронната поща office@tmobibg.com).
 
За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договор.
 
На какви условия трябва да отговаря продукта - Общи условия за връщане


Продуктите, закупени от tmobibg.com могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали сте физическо или юридическо лице. 
Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни или които са повредени от Вас, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове) и премахвани лепенки от дисплеят или гърба на мобилният апарат/таблет ако е имало при доставката. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени.
Продуктите трябва да бъдат върнати в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай и всички документи с които е доставен продукта.


Мобилни телефони и таблети
- Преди да върнете продукта,  се уверете, че не е защитен с Ваши пароли и, че всички профили са били изтрити, за да можем да възстановим продукта в първоначалното му състояние от гледна точка на софтуера;
- Не можете да върнете продукта, ако е с активиран OEM лиценз, или ако оперативните системи или други програми, с които е бил доставен продукта са деинсталирани;
- Нито един продукт не може да бъде върнат, ако операционните програми, с които е доставен са деинсталирани;