t

Условия за връщане

Право на връщане на закупена стока


В онлайн магазин tmobibg.com можеш не само да купуваш лесно, но и да връщаш лесно продукти. Ако не сте доволни от закупеният продукт, независимо от причината, можеш да го върнете в срок от 14 дни от доставката му. Срокът, в който можеш да върнете закупен от нас продукт е 14 дни, като преди да върнете един продукт, прочетете подробните условията за връщане по-долу.

 
Можете да върнете продукти на tmobibg.com до предварително уговорен с нас офис на Еконт в гр. София, като ни уведомите на телефон +359886166522 за номера на товарителницата, с която е изпратен и данни за връзка.

Разходите по доставката са за сметка на Клиента (Подателят по пратката).


В този случай рискът от изгубване или повреждане на продукта по време на транспортирането му се носи изцяло от Клиента.
Препоръчително е пратката да съдържа и копие от гаранционната карта и разписката за пощенски запис от Еконт с която е закупен продукта, за да може по-лесно да се обработи процедурата.
След като пратката е получена успешно нашите оператори ще се свържат с Вас, за да ги уведомите за причината за връщане, както и за Вашето по нататъшно желание.
Ако сте избрали опцията връщане на платената сума за покупката и продуктът, който сте върнали отговаря на условията за връщане, ще Ви възстановим сумата с наложен платеж с Еконт Експрес или с банков превод.

Сумата се възстановява в срок до 14 дни, след връщането на продукта към магазин tmobibg.com.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (на електронната поща office@tmobibg.com).
 
За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договор.

 

На какви условия трябва да отговаря продукта - Общи условия за връщанеПродуктите, закупени от tmobibg.com могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали сте физическо или юридическо лице. 
Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни или които са повредени от Вас, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове) и премахвани лепенки от дисплеят или гърба на мобилният апарат/таблет ако е имало при досатвката. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени.
Продуктите трябва да бъдат върнати в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай и всички документи с които е доставен продукта.


Мобилни телефони и таблети
- Преди да върнете продукта,  се уверете, че не е защитен с Ваши пароли и, че всички профили са били изтрити, за да можем да възстановим продукта в първоначалното му състояние от гледна точка на софтуера;
- Не можете да върнете продукта, ако е с активиран OEM лиценз, или ако оперативните системи или други програми, с които е бил доставен продукта са деинсталирани;
- Нито един продукт не може да бъде върнат, ако операционните програми, с които е доставен са деинсталирани;