t

Xiaomi Body Composition S400 (BHR7793GL)

-18% Xiaomi Body Composition S400 (BHR7793GL)

24 месеца гаранция. ДДС фактура
Mi Body Composition Scale S400, Xiaomi интелигентна везна с двучестотна BIA технология, която измерва точно 25 здравни индекса
# Елегантен и минималистичен дизайн
# 25 физически индекса
# Двучестотен BIA
# Съхранява 36 потребителски профила
# LED дисплей
# Синхронизация с Mi Home APP
# Bluetooth 5.0
# 3 AAA батерии
Представяме ви новия интелигентен кантар на Xiaomi : Body Composition Scale S400 . Той използва технология за анализ на биоелектрическия импеданс с двойна честота , която измерва точно до 25 показателя за здраве и състав на тялото, включително сърдечната честота . Той също така поддържа съхранение на данни за до 36 различни потребители и включва различни режими на претегляне . В допълнение, той се захранва от 3 AAA батерии , които могат да издържат до 180 дни , и е оборудван с LED екран . Чрез мобилния си телефон и приложението Mi Home ще имате достъп до всички данни и подробни отчети.
25 индекса за телесен състав и сърдечен ритъм
Преследвате ли конкретна фитнес цел? Е, не се притеснявайте, защото новият интелигентен кантар Xiaomi S400 ще ви помогне да постигнете това чрез измерване на 25 индекса на телесния състав с помощта на стандарта DEXA , включително: общо тегло, индекс на телесна маса (ИТМ), ниво на кръвна захар, телесни мазнини , процент на мазнини, протеинова маса, протеинов процент, мускулна маса, костна маса, костен минерален процент и степен на висцерална мазнина, между другото.
В допълнение, Xiaomi Body Composition Scale S400 също показва сърдечната честота (едно от нещата, които го отличават от предшественика му, Mi Body Composition Scale 2 ) и предлага общ резултат за тялото, като се вземат предвид всички индекси.
Двучестотен биоелектрически импедансен анализ
Всичко това ще бъде взето с голяма прецизност благодарение на усъвършенстваните сензори с двучестотна BIA технология , известна още като биоелектрически импедансен анализ . Това използва променливи токове с висока и ниска честота (50 и 250 kHz), за да проникне през клетъчните мембрани и лесно да изчисли вашето физическо състояние.
В допълнение, везната Xiaomi S400 може да съхранява до 36 потребителски профила , както и да ги разпознава автоматично. Има широк обхват на измерване (от 0,1 до 150 kg) и множество режими на претегляне.
Тънък и елегантен дизайн, LED екран и Bluetooth връзка
Разбира се, S400 представя тънкия и елегантен дизайн , с който Xiaomi ни е свикнал в своите устройства, този път с усилен диаметър за неговите електроди , като по този начин подобрява проводимостта. Той също така включва по-голяма неплъзгаща се повърхност , което също подобрява неговата стабилност.
В допълнение, можете да знаете теглото си по всяко време, без да се налага да гледате телефона си, благодарение на супер яркия LED екран на везната Xiaomi S400, удобно скрит, докато е изключен. Разбира се, за да видите останалите данни и подробни отчети, ще трябва да го свържете чрез Bluetooth към вашия смартфон и да отворите приложението Mi Home .
Три AAA батерии с до 180 дни автономност
И накрая, везната Xiaomi Body Composition Scale S400 се захранва от 3 AAA батерии (не са включени в комплекта) и предлага автономност до 180 дни .

Технически спецификации на Xiaomi Body Composition Scale S400:
Марка: Xiaomi
Продукт: Интелигентна везна
Модел: MJTZC01YM
Име: S400
Мерна единица: кг, паундове
Диапазон на измерване: 0.1 ~ 150 кг
Безжична връзка: Bluetooth 5.0
Системни изисквания: Android 8.0, iOS 12.0
Захранване: 4,5 V = 3x AAA батерии
Работна температура: 0ºC ~ 40ºC
Естетически параметри
Размери: 300 x 300 x 24.55 мм.
Тегло: 1.45 кг.

  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : BHR7793GL
  • Наличност : В наличност
  • 65,00лв.
  • 53,00лв.
  • Цена с ДДС : 53,00лв.