t

Verbatim MYF-02 MyFinder (32131)

Verbatim MYF-02 MyFinder (32131)

Проследявайте най-важното си с Bluetooth Tracker My Finder на Verbatim
My Finder на Verbatim е устройство за проследяване, което работи изключително с приложението Find My на Apple. Просто прикрепете My Finder към всеки елемент, който трябва да следите, и можете да намерите елемента чрез приложението Find My на вашия iPhone, iPad и MacBook.
Загубените ключове, чанти и други ценности са нещо от миналото с Bluetooth тракера My Finder на Verbatim. Просто прикрепете универсалния етикет към елемента, който искате да проследите, и използвайте приложението Apple Find My, за да го намерите, когато липсва.
В Lost Mode на приложението можете да въведете вашите данни за контакт, в случай че липсващият ви елемент бъде открит от някой друг в мрежата Apple Find My.
Намерете чрез звук или карта
Използвайки екосистемата Apple Find My, можете лесно да проследявате местоположението на вашия артикул. Ако сте на близко разстояние, изберете „Възпроизвеждане на звук“ в приложението и следвайте звуковия сигнал, за да намерите изгубения си предмет. Друга възможност е да изберете липсващия си елемент в приложението и да го намерите на картата. Целият процес е анонимен и криптиран, за да защити вашата поверителност.
Дълъг живот на батерията
Оборудван с литиева батерия, насладете се на над 12 месеца живот на батерията - няма нужда от честа смяна на батерията. Със защита IP66 My Finder е водоустойчив и прахоустойчив за издръжливост.
Интелигентни известия
С интелигентни известия, активирани по подразбиране, ще получите предупреждение на телефона си, когато вашият My Finder е извън обхвата на вашия Bluetooth. Прикрепете го към чантата или раницата на вашия лаптоп или го пъхнете в портфейла си, за да не излизате от вратата без тях.
Никога повече не губете вашите ключове, раница или багаж!

Спецификации:
Свързване: Bluetooth 5.2 32 битов процесор
Аларма: Вграден зумер (60dB при приблизително 25cm)
Батерия: сменяема от потребителя CR2032
Водоустойчивост и прахоустойчивост: IP66
Размери на продукта: 40,8 x 40,8 x 11,7 мм.
Тегло на продукта: 10 грама (приблизително)
Работна температура: 5°C до 50°C
Неработеща температура: -45°C до 70°C
Работна влажност: 5% до ~90% RH (без кондензация)

  • Производител : VERBATIM
  • Код на продукта : MYF-02
  • Наличност : В наличност
  • 55,00лв.
  • Цена с ДДС : 55,00лв.