t

Amazfit Cheetah (Square)

-9% Amazfit Cheetah (Square)

Смарт часовник Amazfit Cheetah Square с ултрапрецизен GPS и 1,75-инчов AMOLED дисплей
# AMOLED екран - 1.75" правоъгълен дизайн - 390 x 450 p резолюция
# 2.4GHz WLAN
# Bluetooth 5.3
# 24/7 монитор на сърдечната честота
# 24/7 SpO2 монитор
# 24/7 монитор на стреса
# Запис на сън 
# 150+ режима спорт
# 5 ATM водоустойчивост
# Живот на батерията до 8 дни (типична употреба)
# Приложение Zepp
Представяме смарт часовника Cheetah Square , смарт часовник Amazfit с ултрапрецизен GPS и 1,75-инчов AMOLED екран , създаден специално за бегачи. Така той попада в нашия каталог с ултралек правоъгълен дизайн в цвят шампанско , силиконова каишка и рейтинг на водоустойчивост 5 ATM . Освен това, с батерия от 240 mAh , той е в състояние да осигури до 8 дни типична употреба . Той също така включва гласов асистент Alexa , повече от 150 спортни режима и динамичен пулс, SpO2 и проследяване на стреса, наред с други неща.
Двулентово L1 и L5 GPS позициониране
Да започнем с това, часовникът Cheetah Square винаги ще поддържа силата и стабилността на GPS сигнала , независимо дали в гъсти гори, гигантски планини или оживени улици.
Оборудван с технологията MaxTrack на Amazfit, той използва L1 и L5 сигнали за невероятно точно двулентово GPS позициониране и е съвместим с шест сателитни системи за по-голямо глобално покритие.
Можете също така да получите достъп до изтеглени преди това офлайн карти , да импортирате файлове с маршрути от приложението Zepp и да проследявате движенията си в реално време на екрана, да запазвате точки за местоположение и да съхранявате любимите си маршрути за бърз достъп и т.н. И когато имате нужда, часовникът може да ви покаже права линия до началната ви точка.
150 спортни режима и автоматично стартиране в 8 тренировки
Въпреки че смарт часовникът Amazfit Cheetah Square е проектиран със специална грижа за бегачите, той проследява повече от 150 различни спорта . По този начин можете да проверите стъпките си, изгорените калории, общата продължителност... Впоследствие данните могат да се синхронизират с приложения на трети страни като adidas Running, Strava, Komoot, Relive, Apple Health или Google Fit.
Интелигентният часовник Cheetah Square може дори да ви помогне във вашата силова тренировка , като записва вашите повторения, серии и време за почивка. Така часовникът може автоматично да разпознава 25 вида упражнения . След тренировка приложението Zepp ще покаже изпълнените упражнения и мускулните групи, които сте работили .
И ако забравите да натиснете Start, не се притеснявайте, защото този смарт часовник Amazfit автоматично разпознава и записва следните 8 тренировки: бягане на открито, бягане на бягаща пътека, ходене на открито, ходене на закрито, колоездене, гребен тренажор, елипсовид и плуване.
Персонализирана спортна ориентация чрез изкуствен интелект
По същия начин Amazfit Cheetah Square включва Zepp Coach™ , алгоритъм за обучение, базиран на изкуствен интелект (AI), който предоставя персонализирани планове за обучение и насоки. Той следи вашето ниво на умора, фитнес ниво и тренировъчен статус, за да ви помогне да избегнете претрениране и да намалите риска от нараняване или изгаряне. Освен това включва чат, където AI ще отговори на всички ваши въпроси.
Разбира се, можете също да създадете свои собствени шаблони за обучение и да изберете между четири и шест показателя, които да се показват в интерфейса.
Освен това, когато приключите тренировката, алгоритъмът PeakBeats ще обобщи вашето представяне с данни като максимална консумация на кислород (VO2 max), общо време за възстановяване или натоварване и тренировъчен ефект, за да ви помогне да разберете факторите, които влияят на вашето възстановяване, напредък и капацитет за упражнения. В случай на режими Outdor Running и Track Run, ще можете да наблюдавате тези данни в реално време.
25 грама водоустойчив дизайн в цвят шампанско
Разбира се, с Amazfit Cheetah Square ще изглеждате елегантен аксесоар както по време на тренировка, така и извън нея. А неговият ултралек дизайн от 25 грама и цвят шампанско с алуминиев панел и троен бутон ви позволява да го носите удобно по всяко време на деня.
Плюс това, 5 ATM* сертифицирана водоустойчивост осигурява защита, когато вали, миете ръцете си или плувате.
А ако ви омръзне оригиналната силиконова каишка , лесно можете да я замените с 20 милиметрова универсална каишка .
1,75-инчов AMOLED екран с HD резолюция
За разлика от Amazfit Cheetah Round, в предната част на часовника Cheetah Square намираме 1,75 - инчов AMOLED екран с правоъгълен формат, както подсказва името му. Това предлага HD резолюция от 390 x 450 пиксела , до 1000 нита максимална яркост и функция AOD (винаги на дисплея).
Освен това можете да го персонализирате благодарение на повече от 100 циферблата, налични за изтегляне, както и да поставите свои собствени снимки на заден план или да изберете кои показатели за данни искате да виждате на началния екран.
Интегриран гласов асистент Alexa
Amazfit Cheetah Square интегрира самостоятелно разработената операционна система Zepp OS 2.0 . Интуитивен и с ниска мощност, той осигурява още по-гладко потребителско изживяване, по-прецизен контрол на фитнеса и богата екосистема от приложения и игри за изтегляне .
Плюс това, благодарение на мощната Bluetooth връзка , смарт часовникът Cheetah Square е съвместим с външни тренировъчни устройства, като колани за сърдечен ритъм и измерватели на силата при колоездене. Можете също да го сдвоите към вашите Bluetooth слушалки, за да възпроизвеждате музика локално .
И помолете гласовия асистент Alexa да ви помогне в ежедневието ви, като настроите аларми и таймери, проверите времето, контролирате интелигентните си домашни устройства, създадете списъци за пазаруване и др.
Мониторинг на сърдечната честота, нивото на SpO2 и стреса
Използвайки сензора BioTracker™ PPG , Amazfit Cheetah Square осигурява 24-часово фитнес наблюдение, с динамично проследяване на сърдечната честота , нивото на насищане с кислород в кръвта и нивото на стрес , създавайки сигнали за необичайни нива.
По същия начин ви позволява да контролирате качеството на съня си в дълбочина , като записва различните фази, продължителността на всяка от тях и часовете, в които сте се събуждали през нощта. И за да ви помогне да започнете деня си, часовникът може да ви даде обобщение на информацията, която е важна за вас, когато се събудите.
240 mAh батерия с до 8 дни типична употреба
И накрая, смарт часовникът Amazfit Cheetah Square се захранва от 240 mAh батерия , която достига до 8/дни типична употреба .

*Данните, свързани с батерията и зареждането, са получени от вътрешните лаборатории на Amazfit. Действителните резултати може да варират в зависимост от разликите във версията на софтуера, средата и условията на използване и може да не отразяват действителния продукт.

Технически спецификации на Amazfit Cheetah Square:
Марка: Amazfit
Продукт: Смарт часовник
Дисплей:
Размер: 1.75"
Тип: AMOLED
Разделителна способност: 390 x 450, 341 PPI
Стъкло: Закалено стъкло + Покритие против пръстови отпечатъци
Свързаност:
Свързване: Bluetooth 5.3, WLAN 2.4GHz
Системни изисквания: Android 7.0 и по-нова версия, iOS 12.0 и по-нова версия
Приложение: Zepp
Сензори:
BioTracker™ PPG сензор
3-осов акселерометър
Жироскоп
Геомагнитни
барометричен алтиметър
Сензор за околна светлина
GPS
Батерия:
Капацитет: 240mAh
Автономност (типична ежедневна употреба): 8 дни
Автономност (интензивна употреба): 4 дни
Автономност (спестяващ режим): 14 дни
Автономност (прецизен GPS режим): 13 часа
Автономност (автоматичен GPS режим): 20 часа
Автономност (GPS енергоспестяващ режим): 28 часа
Метод на зареждане: Магнитен
Време за зареждане: <2 часа
Дизайн:
Каишка: Сменяема силиконова – Регулируема за 140 – 205 mm китки (съвместима с 20 mm универсални каишки)
Водоустойчивост: 5 ATM
Размери: 44 x 38.7 x 9.9гр.
Тегло (без каишката): 25гр.
Тегло (с каишката): 37гр.

  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : Amazfit Cheetah (Square)
  • Наличност : В наличност
  • 399,00лв.
  • 364,00лв.
  • Цена с ДДС : 364,00лв.