t

Amazfit Bip 5

-13% Amazfit Bip 5

Смарт часовник Amazfit Bip 5 с динамично наблюдение на сърдечната честота, нивото на SpO2 и нивото на стрес
# LCD екран - 1.91 правоъгълен дизайн - 320 x 380 p резолюция
# Bluetooth 5.2
# 24/7 пулсомер
# 24/7 SpO2 монитор
# 24/7 монитор на стреса
# Запис на сън
# 120+ спортни режима
# Водоустойчивост IP68
# Автономност до 10 дни (типична употреба)
# приложение Zepp
Представяме смарт часовника Amazfit Bip 5 , който се намира в нашия каталог с ултра лек бял правоъгълен дизайн , силиконова каишка и степен на водо- и прахоустойчивост IP68 . Над него се намира голям 1,91-инчов LCD екран , който се захранва от 300 mAh батерия, способна да осигури до 10 дни типична употреба . Той също така включва GPS, повече от 120 спортни режима и динамичен пулс, SpO2 и проследяване на стреса, наред с други неща. Друга от най-забележителните му характеристики е възможността за извършване и отговаряне на повиквания чрез Bluetooth връзка, както и включването на гласовия асистент Alexa .
Над 70 циферблата, налични за изтегляне
Като начало, LCD екранът на часовника Amazfit Bip 5 се простира до 1,91 инча , което осигурява изключителна ширина за преглед на цялата информация и удобно навигиране в нея. Това предлага разделителна способност от 320 x 380 пиксела , като по този начин достига 260 пиксела на инч.
Освен това можете да го персонализирате благодарение на повече от 70 циферблата, налични за изтегляне, както и да поставите свои собствени снимки на заден план или да изберете кои показатели за данни искате да виждате на началния екран.
Сменяема силиконова каишка 22 милиметра
Разбира се, с Amazfit Bip 5 ще изглеждате елегантен аксесоар както по време, така и извън тренировка. А ултралекият му дизайн от 26 грама и меката силиконова каишка ви позволяват да го носите през целия ден.
А ако ви омръзне оригиналната гривна, можете лесно да я замените с 22 милиметрова универсална каишка .
Предлага се в три цвята: черен, розов и бял .
Интегриран гласов асистент Alexa
Amazfit Bip 5 интегрира самостоятелно разработената операционна система Zepp OS 2.0 . Интуитивен и с ниска мощност, той осигурява още по-плавно потребителско изживяване, по-прецизен контрол на фитнеса и богата екосистема от мини-приложения и игри за изтегляне.
В допълнение, свързването на Bip 5 с вашия мобилен телефон чрез Bluetooth ще ви позволи да отговаряте и да извършвате повиквания само като вдигнете китката си. И този смарт часовник Amazfit оборудва високоговорител и микрофон за тази цел.
Можете също така да помолите гласовия асистент Alexa да ви помогне в ежедневието ви, като настроите аларми и таймери, проверите времето, контролирате интелигентните си домашни устройства, създадете списъци за пазаруване и др.
GPS за точни данни по време на спорт на открито
По същия начин смарт часовникът Amazfit Bip 5 проследява повече от 120 различни спорта. По този начин можете да проверите своите стъпки, изгорени калории, обща продължителност... Освен това в края на упражнението можете да получите обобщение и да видите специализирани данни, като VO2 Max, време за възстановяване, тренировъчно натоварване и ефект от тренировката .
И ако забравите да щракнете върху Старт, не се притеснявайте, защото този смарт часовник Amazfit автоматично разпознава и записва следните тренировки: бягане на открито, бягане на закрито, ходене на открито, ходене на закрито, колоездене, тренировка за гребане и елипсовид. Той също така включва GPS за точно записване на маршрути и всички данни по време на спорт на открито.
След това данните могат да бъдат синхронизирани с приложения на трети страни като adidas Running, Strava, Komoot, Relive, Apple Health или Google Fit.
Единичен PAI здравен резултат
Благодарение на използването на сензора BioTracker™ PPG , Amazfit Bip 5 осигурява 24-часово фитнес наблюдение, с динамично наблюдение на сърдечната честота , нивото на насищане с кислород в кръвта и нивото на стрес , създавайки сигнали за необичайни нива.
Освен това ви позволява да контролирате качеството на съня си в дълбочина , като записва различните фази, продължителността на всяка от тях и часовете, в които сте се събуждали през нощта. И за да ви помогне да започнете деня си, часовникът може да ви даде обобщение на информацията, която е важна за вас, когато се събудите.
Освен това Amazfit Bip 5 събира цялата тази сложна информация и я преобразува в един резултат , наречен PAI .
Автономност до 10 дни при типична употреба
И накрая, смарт часовникът Amazfit Bip 5 се захранва от 300 mAh батерия , която достига до 10 дни типична употреба .
*Данните, свързани с батерията и зареждането, са получени от вътрешните лаборатории на Amazfit. Действителните резултати може да варират в зависимост от разликите във версията на софтуера, средата и условията на използване и може да не отразяват действителния продукт.

Технически спецификации на Amazfit Bip 5:
Марка: Amazfit
Продукт: Смарт часовник
Дисплей:
Размер: 1.91”
Тип: TFT LCD
Разделителна способност: 320 x 380, 260 PPI
Стъкло: 2.5D закалено стъкло + покритие против пръстови отпечатъци
Свързаност:
Свързване: Bluetooth 5.2 BLE
Системни изисквания: Android 7.0 и по-нова версия, iOS 12.0 и по-нова версия
Приложение: Zepp
Сензори:
3-осов акселерометър
BioTracker™ PPG сензор
GPS
Батерия:
Капацитет: 300mAh
Автономност (типична ежедневна употреба): 10 дни
Автономност (интензивна употреба): 5 дни
Автономност (спестяващ режим): 26 дни
Метод на зареждане: Магнитен
Време за зареждане: <2 часа
Дизайн:
Каишка: Сменяема силиконова – Регулируема за 155 – 210 mm китки (съвместима с 22 mm универсални каишки)
Водоустойчив клас: IP68
Размери: 45.94 x 38.09 x 11.2мм.
Тегло: 26гр.

  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : Amazfit Bip 5
  • Наличност : В наличност
  • 180,00лв.
  • 156,00лв.
  • Цена с ДДС : 156,00лв.

Възможни опции