t

Amazfit Balance

-7% Amazfit Balance

Смарт часовник Amazfit Balance с AMOLED HD екран, NFC технология за безконтактни плащания и автономност до 14 дни при типична употреба
# AMOLED екран - 1,5" кръгъл дизайн - 480 x 480 p резолюция 
# Bluetooth 5.0
# 2,4 GHz Wi-Fi
# 24/7 монитор на сърдечната честота
# 24/7 SpO2 монитор
# 24/7 монитор на стреса
# Запис на сън
# 150+ спортни режима
# 5 ATM водоустойчивост
# Живот на батерията до 14 дни (типична употреба
# Приложение Zepp
# Силиконова каишка - Черен корпус
# Сива платнена каишка - Сив корпус
Balance е смарт часовник Amazfit с голям 1,5-инчов HD AMOLED екран . Той се намира върхукръгъл и ултралек дизайн със силиконова или платнена каишка и рейтинг на водоустойчивост 5 ATM . Друг от неговите акценти е възможността за осъществяване и отговаряне на обаждания чрез Bluetooth връзка, както и включването на гласовия асистент Alexa и NFC технологияза безконтактни плащания. Освен това има GPS, повече от 150 спортни режима и динамично наблюдение на сърдечната честота, SpO2 и стреса, наред с други неща. Всичко това с батерия от 475 mAh, способна да осигури до 14 дни типична употреба .
Могат ли да се извършват плащания със смарт часовника Amazfit Balance?
Да. Благодарение на партньорството между Amazfit и Mastercard, както и на интеграцията на NFC технологията и приложението Zepp Pay , този часовник Amazfit ви позволява да извършвате безконтактни плащания* удобно от китката си.
* Zepp Pay се поддържа от Curve и участващи банки емитенти в 31 държави: Испания, Португалия, Франция, Австрия, Белгия, България, Хърватия, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Германия, Гърция, Унгария, Исландия, Република Ирландия, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Малта, Холандия, Норвегия, Полша, Румъния, Словакия, Словения, Швеция, Швейцария и Обединеното кралство. Ако желаете, можете да получите достъп както до Политиката за поверителност на Zepp Pay , така и до потребителското споразумение .
Резултат сутрин, за да разберете колко сте „презаредени“.
Презаредете своите „батерии“ за нов ден с помощта на вашия смарт часовник Amazfit Balance. Използвайте го, докато спите, и получете резултат за готовност , когато се събудите, който ви казва колко сте подготвени физически и психически, за да преминете през деня.
Този резултат се генерира въз основа на пулса ви в покой и неговата променливост, качеството на дишането ви и телесната ви температура .
Проверявайте резултатите си с течение на времето в приложението Zepp , за да можете да забележите проблеми и да получите насоки как да ги коригирате.
Отпуснете се и оптимизирайте почивката си със Zepp Aura
И как се постигат максимални резултати за готовност? На практика: провеждане на висококачествена почивка.
Това е мястото, където приложението Zepp Aura влиза в действие . Това използва изкуствен интелект за създаване на персонализирана музика, която може да ви отпусне и по този начин да постигнете дълбок сън.
Освен това ви предлага подробни отчети с данни за вашата почивка, както и експертни съвети за подобряване на хигиената на съня ви.
Как смарт часовникът Amazfit Balance ми помага да контролирам стреса?
Друго нещо, което може да намали оценката ви за готовност, е стресът .
Поради тази причина смарт часовникът Amazfit Balance включва широк набор от функции, за да ви помогне да го облекчите : следвайте дихателни упражнения и използвайте режимите за медитация и йога , наред с други.
150+ спортни режима и персонализирани тренировъчни планове
Въпреки че един от най-ефективните методи за регулиране на нивата на кортизол, по-известен като „хормона на стреса“, е ежедневните упражнения. Така смарт часовникът Amazfit Balance проследява повече от 150 различни спорта. По този начин можете да проверите стъпките си, изгорените калории, общата продължителност...
След това данните могат да бъдат синхронизирани с приложения на трети страни като adidas Running, Strava, Komoot, Relive, Apple Health или Google Fit.
В допълнение, приложението Zepp Coach ви позволява да се възползвате от силата на AI, за да генерирате персонализирани планове , които ви помагат да балансирате активността и възстановяването , знаейки по всяко време кога да увеличите усилията си, но и кога да си починете.
Amazfit Balance включва ли режим на силова тренировка?
Колко пъти сте започвали тренировките си, без да изберете спортен режим на часовника си? Е това свърши! Amazfit Balance може автоматично да разпознава до 8 спортни движения: бягане на бягаща пътека, бягане на открито, елипсовид, колоездене, ходене, ходене на закрито, плуване и гребане. Веднага щом започнете да практикувате тези упражнения, този смарт часовник Balance ще ви предложи да отворите съответния спортен режим.
По същия начин, в рамките на силови тренировки , Amazfit Balance автоматично разпознава 25 вида упражнения. Така че часовникът може да брои вашите повторения и да проследява времето ви за почивка между сериите . След като приключите, през мобилното приложение на Zepp ще можете да видите мускулните групи, които сте работили и за колко време.
С 5ATM водоустойчивост и двулентов GPS
Плюс това, този смарт часовник може да влезе във водата с вас, тъй като има водоустойчивост 5 ATM* . Това означава, че можете да плувате с вашия Amazfit Balance без притеснения и да познавате оценките си във водните спортове.
От друга страна, Amazfit Balance включва двулентова GPS антена (L1 и L5), кръгово поляризирана, достигаща точност от 99,5% . Така че, независимо дали се разхождате в центъра на голям град или карате колело в планината, новият смарт часовник Amazfit ще записва точно всяка дейност, която извършвате навън. Можете също така да импортирате файл с маршрут от приложението Zepp и да се оставите да бъдете напътствани.

*50m водоустойчивост се основава на ISO 22810:2010. Часовникът е с водоустойчивост 5 ATM (50 метра дълбочина). Може да се използва в басейна, при плуване близо до брега или по време на други дейности в плитка вода. Въпреки това не може да се използва в горещ душ, сауна или при гмуркане. Също така не забравяйте да избягвате директен удар на часовника от бързи течения по време на водни спортове. Водоустойчивостта не е постоянна и може да намалее с времето.
Amazfit Balance има ли памет за съхраняване на музика?
По същия начин часовникът Amazfit Balance има 2,2 GB памет за съхранение на аудио файлове . Така че, свържете няколко Bluetooth слушалки и усетете мотивацията на музиката, докато тренирате, или любимите си подкасти, докато се разхождате.
Можете също така да сдвоите монитор за сърдечен ритъм или сензор за скорост и каданс, за да увеличите точността на събраните данни.
Динамично проследяване на пулса, SpO2 и стрес
Благодарение на операционната система Zepp 3.0 и сензора 8PD BioTracker 5.0 , Amazfit Balance осигурява 24-часово наблюдение на физическото състояние с динамично наблюдение на сърдечния ритъм , нивото на насищане с кислород в кръвта и нивото на стрес , създавайки сигнали за необичайни ниски нива.
В допълнение, само с едно докосване можете точно да знаете четирите най-важни здравословни индикатора*, като сърдечна честота , ниво на стрес , ниво на кислород в кръвта и дихателна честота .
Но това не е всичко: Amazfit Balance използва технология за анализ на биоелектрическия импеданс (BIA) за проследяване на състава на тялото въз основа на измервания на телесни мазнини, костна маса, мускули, вода, протеини, ИТМ и основен метаболизъм.

*Amazfit Balance не е медицинско изделие. Предоставените данни за фитнес и здраве са само за справка и не трябва да се използват за диагностика или лечение.
Sunset Grey покритие със сива найлонова каишка
Разбира се, с Amazfit Balance ще изглеждате елегантен аксесоар както по време на тренировка, така и извън нея. А комбинацията от кръглата метална рамка и въртящата се корона му придава неустоимо докосване на класически външен вид .
Тук представяме покритието Sunset Grey , което блести с очарователни сиви тонове и лек дизайн от 35 грама .
Това е придружено от ултра лека найлонова каишка . А ако ви омръзне оригиналната гривна, можете лесно да я замените с 22 милиметрова универсална каишка .
1,5” HD AMOLED дисплей с широко съотношение екран към тяло
Време е да се потопите в големия 1,5 - инчов HD AMOLED екран на Amazfit Balance, който показва цялата информация за входящи обаждания, съобщения, здраве и спорт с абсолютно качество и яснота.
Неговото високо съотношение екран към тяло от 73,4% ще ви помогне както да преглеждате данните, така и да навигирате чрез сензорно управление по удобен и лесен начин.
В допълнение, Amazfit Balance включва същата антирефлексна обработка в своето стъкло като GTR 4; към което трябва да добавим, разбира се, покритие против пръстови отпечатъци, така че да остане безупречно за много по-дълго време.
Разбира се, той има функция AOD (Always On Display), голямо разнообразие от циферблати за изтегляне, опции за персонализиране с джаджи по ваш вкус и включване на снимки от вашата галерия като фон.
Можете ли да провеждате разговори с Amazfit Balance?
Amazfit Balance интегрира самостоятелно разработената операционна система Zepp OS 3.0 . Интуитивен и с ниска мощност, той осигурява още по-плавно потребителско изживяване, по-прецизен контрол на фитнеса и богата екосистема от мини-приложения и игри за изтегляне.
В допълнение, свързването на Balance с вашия мобилен телефон чрез Bluetooth ще ви позволи да отговаряте и да извършвате повиквания само като вдигнете китката си. И този смарт часовник Amazfit оборудва високоговорител и микрофон за тази цел. Всъщност потребителите на Android дори могат да изпращат бързи отговори чрез различни носители на съобщения.
Можете също така да помолите гласовия асистент Alexa да ви помогне в ежедневието ви, като настроите аларми и таймери, проверите времето, контролирате интелигентните си домашни устройства, създадете списъци за пазаруване и др.
475 mAh батерия с до 14 дни типична употреба
И накрая, смарт часовникът Amazfit Balance се захранва от 475 mAh батерия , която достига автономност до 14 дни при типична употреба , 5 дни в режим AOD или 7 дни при интензивна употреба.
*Данните, свързани с батерията и зареждането, са получени от вътрешните лаборатории на Amazfit. Действителните резултати може да варират в зависимост от разликите във версията на софтуера, средата и условията на използване и може да не отразяват действителния продукт.

Технически спецификации на Amazfit Balance:
Марка: Amazfit
Продукт: Смарт часовник
Дисплей:
Размер: 1,5"
Тип: AMOLED
Разделителна способност: 480 x 480, 323 PPI
Стъкло: Закалено стъкло + Антирефлексно покритие + Покритие против пръстови отпечатъци
Свързаност:
Свързване: 2,4 GHz WiFi, Bluetooth 5.0
Системни изисквания: Android 7.0 и по-нова версия, iOS 14.0 и по-нова версия
Приложение: Zepp
Сензори
BioTracker™ 5.0 PPG (8PD + 2LED)
BIA биоелектрически сензор за импеданс
Сензор за ускорение
Жироскоп
Геомагнитен сензор
сензор за налягане на въздуха
Сензор за околна светлина
Температурен сензор
Позициониране:
GPS антена с кръгова поляризация
L1 и L5 двулентово позициониране
Системи за сателитно позициониране
Батерия:
Капацитет: 475mAh
Автономност (типична ежедневна употреба): 14 дни
Автономност (интензивна употреба): 7 дни
Автономност (режим AOD): 5 дни
Автономност (спестяващ режим): 25 дни
Метод на зареждане: Магнитен
Време за зареждане: прибл.
Дизайн:
Тяло: Рамка от алуминиева сплав + заден капак от подсилен с влакна полимер
Каишка: Сменяема силиконова – Регулируема за 150 – 210 mm китки (съвместима с 22 mm универсални каишки)
Водоустойчивост: 5 ATM
Размери: 46 x 46 x 10.6 мм.
Тегло: 35гр.

  • Код на продукта : Amazfit Balance
  • Наличност : В наличност
  • 430,00лв.
  • 399,00лв.
  • Цена с ДДС : 399,00лв.

Възможни опции