t

Amazfit Active Edge (W2212EU)

-9% Amazfit Active Edge (W2212EU)

Часовник Amazfit Active Edge с 1,32” TFT екран, 10 ATM водоустойчивост и автономност до 16 дни при типична употреба
# TFT екран - 1.32" кръгъл дизайн - 360 x 360 p резолюция
# Bluetooth 5.0 BLE
# 24/7 монитор на сърдечната честота
# 24/7 SpO2 монитор
# 24/7 монитор на стреса
# Запис на сън
# +130 спортни режима
# Устойчивост водоустойчив 10 ATM
# Живот на батерията до 16 дни (типична употреба)
# Приложение Zepp
# Полупрозрачна силиконова каишка
Представяме смарт часовника Amazfit Active Edge, който се намира в нашия каталог с двуцветен пластмасов градски дизайн, с полупрозрачна силиконова каишка и рейтинг на водоустойчивост 10 ATM . Върху това се намира 1,32-инчов TFT екран , който се захранва от 370 mAh батерия, способна да осигури до 16 дни типична употреба . Той също така включва GPS , повече от 130 спортни режима и динамичен пулс, SpO2 и проследяване на стреса.
От какъв материал е изработена каишката Amazfit Active Edge?
Разчупете формата със смелия градски стил на Amazfit Active Edge. Тук представяме покритието Midnight Pulse , което съчетава впечатляващи сиви и сини тонове .
Това е придружено от удобна полупрозрачна силиконова каишка , която го прави идеален за всяка ситуация. А ако ви омръзне оригиналната гривна, можете лесно да я замените с 22 милиметрова универсална каишка .
Подготвен за водни спортове с 10 ATM сертификат
Подготвен да издържи на ударите и драскотините , които идват с активния живот в града, този часовник Amazfit пристига готов за действие.
Сега чувствате ли желание за бягство на плажа? Страхотен! Умният часовник Active Edge има водоустойчивост 10 ATM* , което означава, че може да издържи на еквивалента на водно налягане до 100 метра. Патици във водата!

*Съгласно ISO 22810:2010, Amazfit Active Edge постига рейтинг от 10 ATM за водоустойчивост до 100 метра и следователно е подходящ за пръски, сняг, душ, плуване и високи водни спортове. Той е преминал тестове от трети страни от SWQC и номерът на отчета е SWT2306-19. Свалете часовника си, когато взимате горещ душ или отивате на сауна, тъй като твърде много пара може да повлияе на уплътнението и да го направи по-малко водоустойчив в бъдеще. Не носете часовника с кожена или метална каишка, когато плувате; Когато се подготвяте за плуване, сменете го с колан от флуороеластомер или друг подходящ тип. За повече информация посетете страницата за поддръжка на Amazfit .
Колко време издържа батерията на Amazfit Active Edge?
Друг важен момент на смарт часовника Amazfit Active Edge е, че той се захранва от 370 mAh батерия , която достига автономност до 16 дни типична употреба , 10 дни интензивна употреба или до 20 часа непрекъсната употреба на GPS.
Той също така включва TFT екран с повече от 100 циферблата за изтегляне, опции за персонализиране с приспособления по ваш вкус и включване на снимки от вашата галерия като фон.

*Данните, свързани с батерията и зареждането, са получени от вътрешните лаборатории на Amazfit. Действителните резултати може да варират в зависимост от разликите във версията на софтуера, средата и условията на използване и може да не отразяват действителния продукт.
Мощно и изключително прецизно GPS проследяване
Спортовете на открито харесват ли ви? В този случай перфектно, защото Amazfit Active Edge осигурява мощно и ултра-прецизно GPS проследяване , осигурено от 5 съвместими сателитни системи за позициониране . Можете също така да импортирате файл с маршрут от приложението Zepp и да се оставите да бъдете напътствани.
Колко спортни режима включва Amazfit Active Edge?
Във всяка дейност, която ви кара да се движите, часовникът Amazfit Active Edge е вашият гръб. И проследява активността в повече от 130 различни спортни режима , като ви показва важна информация за всеки от тях.
След това данните могат да бъдат синхронизирани с приложения на трети страни като adidas Running, Strava, Komoot, Relive, Apple Health или Google Fit.
Автоматично разпознаване на 7 спортни режима
Интересувате ли се повече от бодибилдинг? Няма проблем! В рамките на силовите тренировки Amazfit Active Edge автоматично разпознава 25 вида упражнения. Така че часовникът може да брои вашите повторения и да проследява времето ви за почивка между сериите . След като приключите, през мобилното приложение на Zepp ще можете да видите мускулните групи, които сте работили и за колко време.
Освен това Amazfit Active Edge може автоматично да разпознава до 7 спортни движения: бягане на бягаща пътека, бягане на открито, елипсовидна тренировка, колоездене, ходене, ходене на закрито и гребане. Веднага щом започнете да практикувате тези упражнения, този смарт часовник Active Edge ще ви предложи да отворите съответния спортен режим, за да не забравите да го запишете.
Amazfit Active Edge прави ли персонализирани планове за обучение?
Тъй като всеки иска да се представи по най-добрия начин, смарт часовникът Active Edge ви помага с приложението Zepp Coach* , което използва силата на AI за създаване на персонализирани планове за обучение и ръководства за обучение.
По същия начин с PeakBeats ще получите обобщение след тренировка , което предоставя специализирани данни.
Динамично проследяване на пулса, SpO2 и стрес
И накрая, използвайки операционната система Zepp 2.0 и усъвършенстван оптичен сензор , Amazfit Active Edge осигурява 24-часово фитнес наблюдение с динамично проследяване на сърдечната честота , нивото на насищане с кислород в кръвта и нивото на стрес , създавайки сигнали за необичайни нива.
Въпреки това, ако предпочитате да пестите батерията и да не извършвате това непрекъснато наблюдение, само с едно докосване ще можете да знаете точно трите здравословни индикатора*, споменати по-горе, в допълнение към честотата на дишане .
Той също така ви предлага подробни отчети с данни за вашата почивка, както и експертни съвети за подобряване на хигиената на съня ви и ви позволява да наблюдавате менструалния си цикъл .
*Amazfit Active Edge не е медицинско изделие. Предоставените данни за фитнес и здраве са само за справка и не трябва да се използват за диагностика или лечение.

Технически спецификации на Amazfit Active Edge:
Марка: Amazfit
Продукт: Смарт часовник
Име: Active Edge
Дисплей:
Размер: 1.32"
Тип: TFT
Разделителна способност: 360 x 360, 277 PPI
Стъкло: Закалено стъкло + Покритие против пръстови 
Свързаност:
Свързване: Bluetooth 5.0 BLE
Системни изисквания: Android 7.0 и по-нова версия, iOS 14.0 и по-нова версия
Приложение: Zepp App
Сензори:
BioTracker PPG
Сензор за ускорение
Жироскоп
5 системи за сателитно позициониране
Батерия:
Капацитет: 370mAh
Типична дневна употреба: 16 дни
Спестяващ режим: 24 дни
Интензивна употреба: 10 дни
Непрекъснато използване на GPS: 16 часа
Метод на зареждане: Магнитен
Време за зареждане: прибл.
Дизайн:
Тяло: двуцветна пластмаса
Сменяема силиконова каишка
Регулируеми на китките от 140 – 205 мм
Съвместим с 22 мм универсални каишки
Степен на водоустойчивост: 10 ATM
Размери: 46.62 x 46.62 x 12 мм.
Тегло: 34гр.


  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : Amazfit Active Edge
  • Наличност : В наличност
  • 320,00лв.
  • 290,00лв.
  • Цена с ДДС : 290,00лв.

Възможни опции