t

Amazfit Active

-4% Amazfit Active

Часовник Amazfit Active с 1,75” AMOLED екран, водоустойчивост 5 ATM и автономност до 14 дни типична употреба
# AMOLED екран - 1,75" правоъгълен дизайн - 390 x 450 p резолюция
# Bluetooth 5.2 BLE
# 24/7 монитор на сърдечната честота
# 24/7 SpO2 монитор
# 24/7 монитор на стреса
# Запис на сън
# 127 спортни режима
# Топлоустойчивост 5 ATM вода
# Живот на батерията до 14 дни (типична употреба)
# Приложение Zepp
# Корпус от алуминиева сплав
# Силиконова каишка
# Цвят: Черен, Лилав, Розов
Представяме смарт часовника Amazfit Balance , който се намира в нашия каталог с розов дизайн от ултра лека алуминиева сплав , силиконова каишка и рейтинг на водоустойчивост 5 ATM . Върху това се намира голям 1,75-инчов AMOLED екран , който се захранва от 300 mAh батерия , способна да осигури до 14 дни типична употреба . Освен това включва GPS, 127 спортни режима и динамичен пулс, SpO2 и проследяване на стреса, наред с много други неща. Друга от най-забележителните му характеристики е възможността за извършване и отговаряне на повиквания чрез Bluetooth връзка, както и включването на гласовия асистент Alexa .
От какви материали е направен Amazfit Active?
Като начало, Amazfit Active стои като впечатляващо допълнение както по време, така и извън тренировка. А комбинацията от елегантната правоъгълна рамка от алуминиева сплав и удобната силиконова каишка го правят перфектен за всяка ситуация.
А ако ви омръзне оригиналната гривна, можете лесно да я замените с 20 милиметрова универсална каишка.
1.75” 341ppi AMOLED екран
С Amazfit Active на китката си можете бързо да видите важна информация благодарение на големия 1,75 - инчов AMOLED екран , който има плътност от 341 пиксела на инч .
Неговото високо съотношение екран към тяло от 73% показва повече данни и предлага удобна и лесна навигация с докосване .
Той също така включва функция AOD (Always On Display), голямо разнообразие от циферблати за изтегляне, опции за персонализиране с приспособления по ваш вкус и включване на снимки от вашата галерия като фон.
Колко време издържа батерията на часовника Amazfit Active?
Друг важен момент на смарт часовника Amazfit Active е, че той се захранва от 300 mAh батерия , която достига автономност до 14 дни типична употреба , 10 дни интензивна употреба или до 16 часа непрекъсната употреба на GPS.
*Данните, свързани с батерията и зареждането, са получени от вътрешните лаборатории на Amazfit. Действителните резултати може да варират в зависимост от разликите във версията на софтуера, средата и условията на използване и може да не отразяват действителния продукт.
Открийте колко „презаредени“ сте с Readiness Insights
Разберете дали сте готови да поемете в нов ден с помощта на приложението Readiness Insights* на вашия смарт часовник Amazfit Active. Използвайте го, докато спите, и получете резултат за готовност , когато се събудите, който ви казва колко сте подготвени физически и психически, за да преминете през деня.
Този резултат се генерира въз основа на пулса ви в покой и неговата променливост, качеството на дишането ви и телесната ви температура .
*Readiness Insights се предлага чрез абонамент за Zepp Aura. Опитайте безплатно за 3 месеца. Последващите разходи за абонамент не са включени.
Спи ли мониторът за смарт часовник Amazfit Active?
И за да се постигне добра степен на възстановяване, е необходимо да се извърши висококачествена почивка.
Това е мястото, където приложението Zepp Aura влиза в действие . Това използва изкуствен интелект, за да създаде персонализирана музика, която ви отпуска и по този начин ви кара да заспите по-бързо и да спите по-добре през цялата нощ.
Освен това ви предлага подробни отчети с данни за вашата почивка, както и експертни съвети за подобряване на хигиената на съня ви.
Персонализирани планове за обучение със Zepp Coach
Понякога най-трудната част от активния живот е намирането на време за упражнения. Ето защо Zepp Coach* ви помага, като използва силата на AI, за да създаде персонализирани планове за обучение, като вземе предвид вашия график, нужди и цели.
По същия начин това приложение ви помага да балансирате активността и възстановяването , като ви уведомява по всяко време кога да увеличите усилията си, но и кога да си починете.
Колко спортни режима включва Amazfit Active?
Разбира се, няма нищо като намиране на дейност, която ви харесва, за да се чувствате мотивирани и да тренирате. И ако можете да проследявате ежедневната активност, още повече! Със сигурност ще го намерите сред 127-те режима , които включва Amazfit Active, който показва важна информация за всеки от спортовете: от стъпки и калории до прогнози за постижения в състезания.
След това данните могат да се синхронизират с приложения на трети страни като adidas Running, Strava, Komoot, Relive, Apple Health или Google Fit.
Освен това Amazfit Active може автоматично да разпознава до 7 спортни движения: бягане на бягаща пътека, бягане на открито, елипсовид, колоездене, ходене, ходене на закрито и гребане. Веднага щом започнете да практикувате тези упражнения, този смарт часовник Active ще ви предложи да отворите съответния спортен режим, за да не забравите да го запишете.
Интегриран GPS и локално възпроизвеждане на музика
Вече можете да оставите мобилния си телефон у дома, ако искате. Amazfit Active включва GPS антена с кръгова поляризация, съвместима с 5 сателитни системи за позициониране . Това се изразява в голяма прецизност и обхват, точно записване на всяка дейност, която извършвате на открито. Можете също така да импортирате файл с маршрут от приложението Zepp и да се оставите да бъдете напътствани.
По същия начин часовникът Amazfit Active разполага с 250 MB памет за съхранение на аудио файлове. Така че, включете някои Bluetooth слушалки и пуснете музика локално .
Можете ли да провеждате разговори с Amazfit Active?
Въпреки че, ако най-накрая решите да не преминете от телефона, той предоставя някои допълнителни функции за вашия смарт часовник Amazfit Active. Чрез Bluetooth връзката на двете устройства часовникът може да отговаря и/или да извършва повиквания , да контролира камерата и музиката на телефона, да синхронизира известия, да изпраща бързи отговори чрез различни медии за съобщения и др.
Можете също така да помолите гласовия асистент Alexa да ви помогне в ежедневието ви, като настроите аларми и таймери, проверите времето, контролирате интелигентните си домашни устройства, създадете списъци за пазаруване и др.
*Управлението на камерата на телефона се поддържа само в iOS; Бързите отговори се поддържат само на Android.
Динамично проследяване на пулса, SpO2 и стрес
И накрая, използвайки операционната система Zepp 2.0 и усъвършенстван оптичен сензор , Amazfit Active осигурява 24-часово фитнес наблюдение с динамично проследяване на сърдечната честота , нивото на насищане с кислород в кръвта и нивото на стрес , създавайки предупреждения на необичайни нива.
Въпреки това, ако предпочитате да пестите батерия и да не извършвате това непрекъснато наблюдение, само с едно докосване ще можете да знаете точно трите индикатора за здраве*, споменати по-горе. Можете също така да наблюдавате менструалния цикъл .
*Amazfit Active не е медицинско изделие. Предоставените данни за фитнес и здраве са само за справка и не трябва да се използват за диагностика или лечение.

Технически спецификации на Amazfit Active:
Марка: Amazfit
Продукт: Смарт часовник
Дисплей:
Размер: 1.75"
Тип: AMOLED
Разделителна способност: 390 x 450, 341 PPI
Стъкло: Закалено стъкло + Покритие против пръстови 
Свързаност:
Свързване: Bluetooth 5.2 BLE
Системни изисквания: Android 7.0 и по-нова версия, iOS 14.0 и по-нова версия
Приложение: Zepp App
Сензори:
BioTracker PPG
Температурен сензор
Сензор за ускорение
Геомагнитен сензор
GPS антена с кръгова поляризация
5 системи за сателитно позициониране
Батерия:
Капацитет: 300mAh
Автономност (типична ежедневна употреба): 14 дни
Автономност (спестяващ режим): 30 дни
Автономност (интензивна употреба): 10 дни
Автономност (непрекъснато използване на GPS): 16 часа
Метод на зареждане: Магнитен
Дизайн:
Корпус: алуминиева сплав + пластмаса
Каишка: Сменяема силиконова – Регулируема за 135 – 190 mm китки (съвместима с 20 mm универсални каишки)
Водоустойчивост: 5 ATM
Размери: 42.36 x 35.9 x 10.75 мм.
Тегло: 24гр.

  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : Amazfit Active
  • Наличност : В наличност
  • 270,00лв.
  • 258,00лв.
  • Цена с ДДС : 258,00лв.

Възможни опции