t

Philips Sonicare ProtectiveClean HX6803/04

Нов -23% Philips Sonicare ProtectiveClean HX6803/04

По-чисти зъби. По по-нежен начин
Усетете разликата на нежното почистване с нашия сензор за натиск, като същевременно премахнете 7 пъти повече плака в сравнение с ръчната четка за зъби
Кажете сбогом на плаката
Плътно опаковани, висококачествени влакна премахват повече плака от обикновена четка за зъби. А специално извитият захранващ връх прави достигането до зъбите в задната част на устата ви лесно.
Безопасно и нежно
Можете да сте сигурни в безопасно изживяване при четкане: звуковата технология е подходяща за използване с брекети, пломби, корони и фасети и помага за предотвратяване на кариеси и подобрява здравето на венците.
Истинска звукова технология
Звуковата технология на Philips Sonicare пулсира водата между зъбите, а движенията на четката разграждат плаката и я отстраняват за изключително ежедневно почистване.
Напомняне за смяна на BrushSync
Всички глави на четките се износват с времето. Но технологията BrushSync проследява колко дълго сте използвали главата на четката си и колко силно сте четкали. Когато дойде време да го смените, светлинен индикатор на дръжката ви и кратък звуков сигнал ще ви уведомят. По този начин можете да сте сигурни, че главата на четката ви върши добра работа.
Уведомява ви, когато натискате твърде силно
Може да не забележите, ако четкате прекалено силно, но вашата четка за зъби ще го направи. Ако започнете да я вадите върху венците си, четката за зъби ще издаде пулсиращ звук като напомняне да намалите натиска.
Технология BrushSync
Технология с активиран микрочип, която открива и синхронизира интелигентната глава на четката с интелигентната дръжка. Двойката интелигентна дръжка и глава на интелигентна четка е мощна комбинация, която позволява интелигентни напомняния за смяна.
Полезни таймери
QuadPacer ви уведомява кога сте прекарали точното време в почистване на всяка част от устата си, докато интелигентният таймер ви казва кога сте четкали за препоръчителните две минути.

  • Код на продукта : HX6803/04
  • Наличност : В наличност
  • 120,00лв.
  • 93,00лв.
  • Цена с ДДС : 93,00лв.