t

Yeelight Smart LED BULB M2 (Multicolor), YLDP001-A

Yeelight Smart LED BULB M2 (Multicolor), YLDP001-A

Yeelight Smart LED Bulb M2, интелигентна крушка с RGB цвят, регулируема яркост и температура
* 1700~6500K температура
* ​​Множество цветови опции
* Регулируема яркост до 1000lm
* Bluetooth свързаност
* Съвместима с Google Home

Тъй като наличието на интелигентен дом се превърна в безспорна предпоставка за водене на истински модерен живот, ето новата интелигентна крушка Yeelight M2, с която можете да изпълните дома си със светлина и цвят. Просто свържете своето устройство Google Nest, изтеглете приложението Google Home на мобилния си телефон и контролирайте множество параметри от разстояние. Изберете между качествена или студена светлина, включете или изключете... и много повече!

Висок интензитет на яркост с 1000 лумена
Нека домът ви свети със собствена светлина. И това ли е, новото издание на Yeelight Smart Led Bulb предлага дори повече яркост от предишните поколения. С 1000 лумена на тази нова версия, една интелигентна крушка Yeelight LED Bulb M2 ще може да осветява цялата стая. Ако обаче предпочитате малко по-интимна среда, не се притеснявайте, защото можете да регулирате интензитета на яркостта , за да пресъздадете средата, която искате.

Напълнете сцените си с цвят
Твоята къща, твоите правила. С голямо разнообразие от цветове , от които да избирате, бъдете толкова креативни, колкото въображението ви позволява и персонализирайте сцените си. Декорирайте стаите според настроението си и плановете, които ще правите. Намалете интензитета на светлината, изберете червени тонове и се насладете на най-страстната атмосфера. Въпреки че, ако това, което искате, е да гледате филм удобно на дивана си, най-добрият вариант е много слабото околно осветление, което помага за намаляване на отражението върху екрана на вашия телевизор и облекчава умората на очите. И това е, че светлината е в състояние да повлияе както на настроението, така и на поведението ни, поради което Yeelight ви дава възможност да правите различни комбинации от настройки.

Регулиране на температурата и дълъг експлоатационен живот
Но не само това. Новата Yeelight LED Bulb M2 Smart Bulb също има регулируема цветова температура между 1700K и 6500K, така че можете да изберете по-топъл или по-студен тон в зависимост от момента и вашите предпочитания. Но тази умна крушка не само ще ви накара да се чувствате по-комфортно у дома, но и ще ви накара да забравите да смените крушките за дълго време. И това ли е, интелигентната крушка Yeelight е проектирана да пести максимално енергия. По този начин, в допълнение към малкото намаление на сметката ви за електричество, интелигентната LED крушка Yeelight ще може да ви осигури около 15 000 часа осветеност, което е еквивалентно на няколко години полезен живот.

Пълен контрол с Google Home и Google Assistant
И ето защо се нарича умна крушка. Изтеглете приложението Google Home и контролирайте различните настройки на Yeelight Smart Bulb или го сдвоете с устройство Google Nest , за да го управлявате с гласа си. Настройте ги да установят рутинни процедури, така че всичко, което трябва да направите, е да кажете Ok Google. Вкъщи съм, за да светнат лампите, да започне да свири музика и т.н.

Технически характеристики:

Номер на модела: YLDP001A
Тип фасунга: E26/E27
Номинална мощност: 8W
Интензитет на яркост: 1000lm макс.
Работна честота: 2402-2408MHz
Цветова температура: 1700~6500K
Тип връзка: Bluetooth
Изходна мощност: 7,97 dBm макс.
Продължителност на живота: приблизително 15 000 часа
Работна температура: -10~40ºC
Работна влажност: RH 0~85%
Размери: 124 x 60 x 60 мм.
Съвместим с Google Home


  • Производител : Yeelight
  • Код на продукта : YLDP001-A
  • Наличност : В наличност
  • 30,00лв.
  • Цена с ДДС : 30,00лв.