t

Amazfit GTS 4 Infinitе Black, W2168EU1N

-4% Amazfit GTS 4 Infinitе Black, W2168EU1N

Amazfit GTS 4, 1.75”, AMOLED сензорен екран, 5 ATM потопяем, GPS, Bluetooth разговори
* AMOLED сензорен екран
* 1,75” правоъгълен дизайн – 390 x 450p резолюция
* 24/7 мониторинг на здравето
* Страничен бутон за навигация
* До 8 дни типична ежедневна употреба
* Тънък и лек дизайн
* +150 спортни режима – Водоустойчивост 5 ATM
Практикувайте спорт по по-интелигентен начин с новия Amazfit GTS 4, който включва голям AMOLED екран в олекотен дизайн, повече от 150 спортни режима, GPS и Bluetooth разговори, наред с много други неща.
150+ спортни режима с функция PeakBeats
Изберете от голям избор от над 150 спортни режима , които ви помагат да следите изгорените калории , промените в сърдечния ритъм , продължителността на тренировката и др.
Когато приключите, функцията PeakBeats ще ви покаже данни за упражнения, включително VO max, общо време за възстановяване, тренировъчно натоварване и неговия ефект, за да ви помогне да разберете вашите фитнес възможности и да постигнете напредък.
И най-доброто: ще можете да синхронизирате всички тези данни със Strava и Adidas Running .
С 5ATM водоустойчивост и GPS
Плюс това, този смарт часовник може да влезе във водата с вас, тъй като разполага с водоустойчивост 5 ATM* . Това означава, че можете да плувате с вашия GTS 4 без притеснение и да познавате оценките си във водните спортове.
От друга страна, Amazfit GTS 4 включва двулентова GPS антена с кръгова поляризация , което води до 99% по-голяма точност от обикновените. Така че, независимо дали се разхождате в центъра на голям град или карате колело в планината, Amazfit GTS 4 ще записва точно всяка дейност, която извършвате навън.
*50m водоустойчивост се основава на ISO 22810:2010. Часовникът е с водоустойчивост 5 ATM (50 метра дълбочина). Може да се използва в басейна, при плуване близо до брега или по време на други дейности в плитка вода. Въпреки това не може да се използва в горещ душ, сауна или по време на гмуркане. Също така не забравяйте да избягвате прякото въздействие на часовника от бързи течения по време на водни спортове. Водоустойчивостта не е постоянна и може да намалее с времето.
Мотивирайте се с известия и любимата си музика
Чрез своя високоговорител или свързани слушалки , Amazfit GTS 4 ви уведомява в реално време за вашите спортни данни, като например текущата ви зона на сърдечен ритъм, разстоянието, което вече сте изминали, или ако трябва да пиете вода. И дори включва микрофон , за да можете да отговаряте на вашите Bluetooth обаждания от часовника.
От друга страна, този часовник Amazfit GTS позволява локално съхранение на музика , както и дистанционно управление на възпроизвеждането на музика на вашия мобилен телефон , така че да получавате мотивацията, от която се нуждаете, от любимите си песни по всяко време и по най-удобния начин.
Автоматично разпознаване на 8 спортни режима
Колко пъти сте започвали тренировките си, без да изберете спортен режим на часовника си? Е това свърши! Amazfit GTS 4 може автоматично да разпознава до 8 спортни движения: бягаща пътека, бягане на открито, елипса, колоездене, ходене, ходене на закрито, плуване и гребане. Веднага щом започнете да практикувате тези упражнения, GTS 4 ще ви предложи да отворите съответния спортен режим.
Освен това, в рамките на силови тренировки , Amazfit GTS 4 автоматично разпознава десетки упражнения. Така че часовникът може да брои вашите повторения и да проследява времето ви за почивка между сериите . След като приключите, чрез мобилното приложение на Zepp ще можете да визуализирате мускулните групи, които сте натоварили и за колко време.
Отличителен дизайн със силиконова каишка и безкрайно черно покритие
Елегантната комбинация от традиционна изработка, модерен дизайн и напреднала технология правят Amazfit GTS 4 часовник, който съчетава миналото, настоящето и бъдещето. Металният му корпус е елегантен и здрав, но същевременно компактен (9,9 милиметра дебелина) и лек (27 грама тегло).
Той не само е дишащ за кожата, но също така може лесно да бъде заменен с 20 мм универсална каишка.
1,75-инчов ултра-голям HD AMOLED дисплей
Време е да се потопите в огромния и цветен AMOLED HD екран на Amazfit GTS 4, от който можете да видите цялата информация за входящи обаждания, съобщения, здраве и спорт с изненадващо и разширено качество . И това е, че има диаметър от 1,75 инча с правоъгълен дизайн и съотношение екран към тяло от 72,8% . Да не говорим за неговите 341 пиксела на инч и високата му чувствителност на допир, въпреки че можете също удобно да навигирате през него, като използвате короната, разположена отстрани. Можете да избирате от повече от 150 циферблата на часовника , да ги персонализирате с приспособления по ваш вкус и дори да включите снимки от вашата галерия като фон.

Още повече прецизност с оптичния сензор BioTracker 4.0 PPG
GTS 4 представя новия биометричен сензор BioTracker™ 4.0 PPG , подобрен с 2 светодиода и ултратънка стъклена основа от 0,4 милиметра, успявайки да събира данни, които са с 33% по-точни от предишното поколение.
Всъщност комбинацията от BioTracker™ 4.0 PPG и оптимизиран алгоритъм за проследяване на сърдечната честота значително намалява смущенията в сигнала, причинени от движението на ръката по време на тренировка, като постига точност почти на същото ниво като лентите на гърдите.
По този начин Amazfit GTS 4 следи сърдечната честота и насищането на кръвта с кислород през целия ден и ви уведомява, ако открие някаква аномалия в измерванията.
* Предназначен само за общо здраве и фитнес цели. Не е предназначен за използване при скрининг, диагностика или лечение на каквото и да е медицинско състояние или заболяване. Измерванията са само за лична справка. Консултирайте се с медицински специалист за съвет.
Още функции, свързани със здравето

Знаете ли какво друго ще бъде Amazfit GTS 4 за вас? Верният спътник на правилната почивка. И това ли е, смарт часовникът GTS 4 записва етапите на съня (дълбок, лек и REM) и качеството на дишане , докато спите. По този начин можете да възприемете научен подход към навиците си за сън, за да сте свежи и готови за всичко.
Но това не свършва дотук: Amazfit GTS 4 също така включва мониторинг на стреса, дихателна тренировка и мониторинг на менструалния цикъл.
Amazfit GTS 4 ще вземе предвид всяка физическа активност, която извършвате през деня, дори ако не е спорт, като игра с вашето куче или почистване на къщата. След това, чрез функцията PAI , приложението Zepp ще вземе всички тези данни и ще ги трансформира в една стойност, за да оцени вашето здраве и фитнес.
Нова операционна система Zepp 2.0, съвместима с Alexa
Ето още един страхотен протагонист на Amazfit GTS 4: новата версия на операционната система Zepp 2.0 , която оформя великолепна цветова схема и въвежда богата екосистема на приложения , с по-плавни взаимодействия, бърз достъп до любимите ви функции и възможност за деинсталиране приложения. Той също така включва нови игри и възможност за наблюдение на грижите за нашето бебе .
В допълнение, той предлага няколко начина за взаимодействие с вашия часовник, като вече споменатата корона или гласовия асистент с поддръжка за Alexa . Използвайте го офлайн , за да настроите аларми, да стартирате спортен режим, да отворите приложение и т.н.; и онлайн , за да поискате информация за времето, да контролирате интелигентните си домашни устройства, да създавате списъци за пазаруване, да задавате въпроси, да получавате преводи... и много, много повече.
300 mAh батерия и до 30 дни автономност
И накрая, GTS 4 винаги ще бъде готов да ви придружава при пътуванията ви и да следи напредъка ви, без да носите зарядното устройство навсякъде. За да бъдем по-точни, батерията от 300 mAh на Amazfit GTS 4 е проектирана да осигури автономност до 8 дни* при типична ежедневна употреба, до 4 дни* при интензивна употреба, до 16 часа* с активиран GPS и до 30 дни * в икономичен режим.
*Данните, свързани с батерията и зареждането, са получени от вътрешни лаборатории. Действителните резултати може да варират поради разлики във версията на софтуера, средата и условията на използване и може да не отразяват действителния продукт.

Технически спецификации Amazfit GTS 4:

Екран
Размер: 1,75" (правоъгълен)
Тип: AMOLED, сензорен
Резолюция: 390 x 450p
Плътност: 341 dpi
Материал: закалено стъкло с покритие против пръстови отпечатъци

Технически параметри
Здравен сензор: Биометричен сензор BioTracker™ 4.0 PPG (поддържа кислород в кръвта, 4PD + 2LED)
Сензори за движение: акселерометър, жироскоп, геомагнитен, барометричен алтиметър
Други сензори: Сензор за околна светлина
GPS: двулентови системи за сателитно позициониране
Връзка: Bluetooth 5.0 BLE, WiFi 2.4GHz
Съвместими устройства: Android 7.0 или по-нова версия, iOS 12 или по-нова версия

Батерия
Капацитет: 300mAh
Автономност (типична ежедневна употреба): до 8 дни
Метод на зареждане: магнитна основа
Време за зареждане: 2 часа прибл.

Дизайн
Материали: поликарбонатна дъна с рамка от алуминиева сплав
Каишка: Флуороеластомер (сменяема 20 mm) – Регулируема за китки от 140 до 200 mm
Водоустойчивост: 5 ATM
Размери: 42.7 x 36.5 x 9.9 мм.
Тегло (с каишката): 27гр.
  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : GTS 4 Black
  • Наличност : В наличност
  • 375,00лв.
  • 359,00лв.
  • Цена с ДДС : 359,00лв.