t

Amazfit GTS 4 mini Mint Blue, W2176OV5N

-10% Amazfit GTS 4 mini Mint Blue, W2176OV5N

Amazfit GTS 4 Mini, 1.65”, AMOLED сензорен екран, 5 ATM потопяем, GPS, +120 спортни режима
* AMOLED сензорен екран – 1,65” квадратен дизайн – 336 x 384 p резолюция
* 24/7 наблюдение на здравето
* Страничен бутон за навигация
* До 15 дни типична ежедневна употреба
* Компактен дизайн
*  +120 спортни режима – 5 ATM водоустойчив
Представяме ви елегантния и компактен смарт часовник Amazfit GTS 4 Mini, с невероятен AMOLED екран, рамкиран в умален 1,65-инчов дизайн. Той също така включва повече от 120 спортни режима, GPS и Zepp OS с Alexa .

Минтово синьо покритие с алуминиева рамка и силиконова каишка
GTS 4 Mini интегрира елегантна алуминиева рамка в централната част на своя компактен корпус , изработен от поликарбонат. Изглеждайки най-забележителни, четирите цветови варианта предлагат уникално визуално изживяване, като изисканото ментово синьо , което включва мека силиконова каишка, която е много удобна за носене.
Той не само е дишащ за кожата, но също така може лесно да бъде заменен с 20 мм универсална каишка.
270 mAh батерия в компактно тяло
Въпреки своята тънкост (9,1 милиметра) и лекота (19 грама) , GTS 4 Mini успява да оборудва мощна 270 mAh батерия , която осигурява автономност до 15 дни* при типична ежедневна употреба, до 8 дни * при интензивна употреба, до 21 часа* с активиран GPS и до 45 дни* в Икономичен режим.
*Данните, свързани с батерията и зареждането, са получени от вътрешни лаборатории. Действителните резултати може да варират поради разлики във версията на софтуера, средата и условията на използване и може да не отразяват действителния продукт.
1,65-инчов AMOLED HD дисплей
Цветен, остър и с много елегантно извито стъклено покритие, AMOLED HD екранът на Amazfit GTS 4 Mini показва цялата информация за входящи обаждания, съобщения, здраве и спорт в зашеметяващо и разширено качество. И това е, че има диаметър от 1,65 инча с квадратен дизайн и съотношение екран към тяло от 70,2% . Да не говорим за неговите 309 пиксела на инч и високата му чувствителност на допир, въпреки че можете също така удобно да навигирате през него, като използвате короната, разположена отстрани.
Освен това можете да избирате от повече от 150 циферблата на часовника, да ги персонализирате с приспособления по ваш вкус и дори да включите снимки от вашата галерия като фон.
120+ спортни режима с автоматично разпознаване
Изберете от огромна селекция от над 120 спортни режима, които ви помагат да следите изгорените калории, промените в пулса, продължителността на тренировката и др.
Но... колко пъти сте започвали тренировките си, без да изберете спортния режим на часовника си? Много, нали? Е това свърши! Amazfit GTS 4 Mini може автоматично да разпознава до 8 спортни движения: бягаща пътека, бягане на открито, елипса, колоездене, ходене, ходене на закрито, плуване и гребане. Веднага щом започнете да практикувате тези упражнения, GTS 4 Mini ще ви предложи да отворите съответния спортен режим.
И когато сте готови, функцията PeakBeats ще ви покаже данни за упражнения, включително VO2max , общо време за възстановяване , тренировъчно натоварване и неговия ефект, така че да разберете текущите си спортни способности и да ви помогне да продължите да напредвате.
С 5ATM водоустойчивост и GPS
Плюс това, този смарт часовник може да влезе във водата с вас, тъй като разполага с водоустойчивост 5 ATM* . Това означава, че можете да плувате с вашия GTS 4 Mini без притеснение и да познавате оценките си във водните спортове.
От друга страна, Amazfit GTS 4 Mini включва кръгово поляризирана GPS антена , която е 99% по-точна от обикновените. Така че, независимо дали се разхождате в центъра на голям град или карате колело в планината, Amazfit GTS 4 Mini ще записва точно всяка дейност, която извършвате навън.
*50m водоустойчивост се основава на ISO 22810:2010. Часовникът е с водоустойчивост 5 ATM (50 метра дълбочина). Може да се използва в басейна, при плуване близо до брега или по време на други дейности в плитка вода. Въпреки това не може да се използва в горещ душ, сауна или по време на гмуркане. Също така не забравяйте да избягвате прякото въздействие на часовника от бързи течения по време на водни спортове. Водоустойчивостта не е постоянна и може да намалее с времето.

Безпроблемно, целодневно наблюдение на здравето
Благодарение на биометричния сензор BioTracker ™ 3.0 PPG , Amazfit GTS 4 Mini прецизно следи както сърдечната честота, така и насищането на кръвта с кислород през целия ден, като ви предупреждава, ако открие някакво небалансирано ниво.
Но знаете ли какво друго ще бъде Amazfit GTS 4 Mini за вас? Верният спътник на правилната почивка. И това ли е, смарт часовникът GTS 4 Mini записва етапите на съня (дълбок, лек и REM) и качеството на дишане , докато спите. По този начин можете да възприемете научен подход към навиците си за сън, за да сте свежи и готови за всичко.
Но това не свършва дотук: Amazfit GTS 4 Mini също така включва мониторинг на стреса, дихателна тренировка и мониторинг на менструалния цикъл . След това, чрез функцията PAI , приложението Zepp ще вземе всички тези данни и ще ги трансформира в една стойност, за да оцени вашето здраве и фитнес.
* Предназначен само за общо здраве и фитнес цели. Не е предназначен за използване при скрининг, диагностика или лечение на каквото и да е медицинско състояние или заболяване. Измерванията са само за лична справка. Консултирайте се с медицински специалист за съвет.
Alexa съвместима Zepp OS
И накрая, Amazfit GTS 4 Mini е придружен от операционната система Zepp OS , която оформя прекрасна цветова схема , страхотна оптимизация на пространството и въвежда богата екосистема на приложения с по-плавни взаимодействия, бърз достъп до любимите ви функции и възможност за деинсталиране на приложения.
В допълнение, той предлага опцията за взаимодействие с часовника чрез гласовия асистент с поддръжка на Alexa. Използвайте го офлайн , за да настроите аларми, да стартирате спортен режим, да отворите приложение и т.н.; и онлайн , за да поискате информация за времето, да контролирате интелигентните си домашни устройства, да създавате списъци за пазаруване, да задавате въпроси, да получавате преводи... и много, много повече.

Технически спецификации:
Екран
Размер: 1,65" (квадрат)
Тип: AMOLED, сензорен
Резолюция: 336 x 384p
Плътност: 309 dpi
Материал: закалено стъкло с покритие против пръстови отпечатъци
Технически параметри
Здравен сензор: Биометричен сензор BioTracker™ 3.0 PPG (поддържа кислород в кръвта, 2PD + 2LED)
Сензори за движение: акселерометър, геомагнитни
Други сензори: Сензор за околна светлина
GPS: 5 системи за сателитно позициониране
Връзка: Bluetooth 5.2 BLE
Съвместими устройства: Android 7.0 или по-нова версия, iOS 12 или по-нова версия
Батерия

Капацитет: 270mAh
Автономност (типична ежедневна употреба): до 15 дни
Метод на зареждане: магнитна основа
Време за зареждане: 2 часа прибл.
Дизайн
Материали: алуминиева сплав + поликарбонат
Каишка: Силиконова (сменяема 20 мм) – Регулируема за китки от 135 до 190 мм
Водоустойчивост: 5 ATM
Размери: 41.8 x 36.66 x 9.1 мм.
Тегло (с каишката): 31.2гр.
  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : GTS 4 Mini Blue
  • Наличност : В наличност
  • 199,00лв.
  • 179,00лв.
  • Цена с ДДС : 179,00лв.