t

Amazfit GTR 4 Superspeed Black, W2166EU1N

-7% Amazfit GTR 4 Superspeed Black, W2166EU1N

Amazfit GTR 4, 1.43”, AMOLED сензорен екран, 5 ATM водоустойчив, GPS, Bluetooth разговори, силиконова каишка
* AMOLED сензорен екран – 1,43” , кръгъл дизайн – 466 x 466 p резолюция
* 24/7 мониторинг на здравето
* Страничен бутон за навигация
* До 14 дни типична ежедневна употреба
* Класически стил
* +150 спортни режима – GPS – Водоустойчив 5 ATM

Упражнявайте умно с Amazfit GTR 4. Подобно на GTS 4, той разполага с над 150 спортни режима с автоматично разпознаване на силови упражнения, двулентово GPS позициониране с импортиране на маршрути, изключително дълъг живот на батерията, 24/7 управление на здравето, Bluetooth разговори и локално съхранение на музика.
Проверете ефективността си с повече от 150 спортни режима
Amazfit GTR 4 ви дава избор от повече от 150 спортни режима , които ви помагат да проследявате точно изгорените калории , промените в сърдечната честота , продължителността и други данни, свързани с типа тренировка.
Когато сте готови, прегледайте представянето си с помощта на функцията PeakBeats , която показва данни като максимално поглъщане на кислород (VO max) , общо време за възстановяване , тренировъчно натоварване и неговия ефект.
Освен това ще можете да синхронизирате със Strava и Adidas Running всички данни, събрани от Amazfit GTR 4.
Автоматично разпознаване на 8 спортни режима
Колко пъти сте започвали тренировките си, без да изберете спортен режим на часовника си? Е това свърши! Amazfit GTR 4 може автоматично да разпознава до 8 спортни движения: бягане на бягаща пътека, бягане на открито, елипсовид, колоездене, ходене, ходене на закрито, плуване и гребане. Веднага щом започнете да практикувате тези упражнения, GTR 4 ще ви предложи да отворите съответния спортен режим.
Също така, в рамките на силова тренировка , Amazfit GTR 4 автоматично разпознава десетки упражнения. Така че часовникът може да брои вашите повторения и да проследява времето ви за почивка между сериите. След като приключите, чрез мобилното приложение на Zepp ще можете да визуализирате мускулните групи, които сте натоварили и за колко време.
Предаване на данни на живо, Bluetooth разговори и възпроизвеждане на музика
Чрез своя високоговорител или свързани слушалки, Amazfit GTR 4 ви уведомява в реално време за вашите спортни данни, като текущата ви зона на сърдечен ритъм, разстоянието, което вече сте изминали, или ако трябва да пиете вода. И дори включва микрофон, за да можете да отговаряте на вашите Bluetooth обаждания от часовника.
От друга страна, този часовник Amazfit GTR позволява както локално съхранение на музика, така и дистанционно управление на мобилното възпроизвеждане , така че да получавате мотивацията, от която се нуждаете, от любимите си песни по всяко време и по най-удобния начин.
С 5ATM водоустойчивост и двулентов GPS
Плюс това, този смарт часовник може да влезе във водата с вас, тъй като разполага с водоустойчивост 5 ATM* . Това означава, че можете да плувате с вашия GTR 4 без притеснение и да познавате оценките си във водните спортове.
От друга страна, Amazfit GTR 4 включва двулентова GPS антена с кръгова поляризация , което води до 99% по-голяма точност от обикновените. Така че, независимо дали се разхождате в центъра на голям град или карате колело в планината, Amazfit GTR 4 ще записва точно всяка дейност, която извършвате на открито.
*50m водоустойчивост се основава на ISO 22810:2010. Часовникът е с водоустойчивост 5 ATM (50 метра дълбочина). Може да се използва в басейна, при плуване близо до брега или по време на други дейности в плитка вода. Въпреки това не може да се използва в горещ душ, сауна или по време на гмуркане. Също така не забравяйте да избягвате прякото въздействие на часовника от бързи течения по време на водни спортове. Водоустойчивостта не е постоянна и може да намалее с времето.
Класически дизайн със сребриста метална рамка и черна силиконова каишка
Въпреки че дизайнът му е вдъхновен от рационализирания стил на модерните спортни автомобили, GTR 4 също „надниква от огледалото за обратно виждане, за да почете класическите часовници чрез кръглото си тяло .
По този начин покритието Superspeed Black съчетава сребриста метална рамка с черна каишка от флуороеластомер. Последният не само е идеален за всяко време на деня, но също така може лесно да бъде заменен с 22 мм универсална каишка.
1,43” HD AMOLED екран с покритие против отблясъци
Време е да се потопите в големия 1,43-инчов HD AMOLED екран на Amazfit GTR 4 , който показва цялата информация за входящи обаждания, съобщения, здраве и спорт с абсолютно качество и яснота.
Неговото високо съотношение екран към тяло ще ви помогне както да преглеждате данни, така и да навигирате чрез сензорно управление по удобен и лесен начин. В допълнение, GTR 4 включва както въртяща се корона, така и физически.

475 mAh батерия и до 14 дни типична употреба
Напомпайте тренировките си, придружени от Amazfit GTR 4, без да се налага да го зареждате до две седмици. Батерията на Amazfit GTR 4 е с номинална стойност 475 mAh , осигуряваща автономност до 14 дни* при типична ежедневна употреба, до 7 дни* при интензивна употреба, до 25 часа* с активиран GPS и до 50 дни* в режим часовник.

*Данните, свързани с батерията и зареждането, са получени от вътрешни лаборатории. Действителните резултати може да варират поради разлики във версията на софтуера, средата и условията на използване и може да не отразяват действителния продукт.


BioTracker 4.0, прецизна здравна технология
GTR 4 представя новия биометричен сензор BioTracker™ 4.0 PPG , подобрен с 2 светодиода и ултратънка стъклена основа от 0,4 милиметра, успявайки да събира данни, които са с 33% по-точни от предишното поколение.
Всъщност комбинацията от BioTracker™ 4.0 PPG и оптимизиран алгоритъм за проследяване на сърдечната честота значително намалява смущенията в сигнала, причинени от движението на ръката по време на тренировка, като постига точност почти на същото ниво като лентите на гърдите. По този начин Amazfit GTR 4 следи сърдечната честота и насищането на кръвта с кислород през целия ден и ви уведомява, ако открие някаква аномалия в измерванията.

* Предназначен само за общо здраве и фитнес цели. Не е предназначен за използване при скрининг, диагностика или лечение на каквото и да е медицинско състояние или заболяване. Измерванията са само за лична справка. Консултирайте се с медицински специалист за съвет.


Качество на съня, управление на стреса и други здравословни функции

Знаете ли какво друго ще бъде Amazfit GTR 4 за вас? Верният спътник на правилната почивка. И това ли е, смарт часовникът GTR 4 записва етапите на съня (дълбок, лек и REM) и качеството на дишане , докато спите. По този начин можете да възприемете научен подход към навиците си за сън, за да сте свежи и готови за всичко. Но това не свършва дотук: Amazfit GTR 4 включва също мониторинг на стреса, дихателна тренировка и мониторинг на менструалния цикъл .
Освен това Amazfit GTR 4 ще вземе предвид всяка физическа активност, която правите през деня, дори ако не е спорт, като игра с вашето куче или почистване на къщата. След това, чрез функцията PAI , приложението Zepp ще вземе всички тези данни и ще ги трансформира в една стойност, за да оцени вашето здраве и фитнес.
Нова операционна система Zepp 2.0, съвместима с Alexa
Ето още един страхотен протагонист на Amazfit GTR 4: новата версия на операционната система Zepp 2.0 , която оформя великолепна цветова схема и въвежда богата екосистема на приложения , с по-плавни взаимодействия, бърз достъп до любимите ви функции и възможност за деинсталиране приложения. Той също така включва нови игри и възможност за наблюдение на грижите за нашето бебе.
В допълнение, той предлага няколко начина за взаимодействие с вашия часовник, като вече споменатата корона или гласовия асистент с поддръжка за Alexa. Използвайте го офлайн , за да настроите аларми, да стартирате спортен режим, да отворите приложение и т.н.; и онлайн, за да поискате информация за времето, да контролирате интелигентните си домашни устройства, да създавате списъци за пазаруване, да задавате въпроси, да получавате преводи... и много, много повече.

Технически спецификации:
Екран
Размер: 1,43"
Тип: AMOLED, сензорен
Резолюция: 466 x 466p
Плътност: 326 dpi
Материал: закалено стъкло с покритие против отпечатъци и отблясъци
Технически параметри
Здравен сензор: Биометричен сензор BioTracker™ 4.0 PPG (поддържа кислород в кръвта, 4PD + 2LED)
Сензори за движение: акселерометър, жироскоп, геомагнитен, барометричен алтиметър
Други сензори: Сензор за околна светлина
GPS: двулентови системи за сателитно позициониране
Връзка: Bluetooth 5.0 BLE, WiFi 2.4GHz
Съвместими устройства: Android 7.0 или по-нова версия, iOS 12 или по-нова версия
Батерия
Капацитет: 475mAh
Автономност (типична ежедневна употреба): до 14 дни
Метод на зареждане: магнитна основа
Време за зареждане: 2 часа прибл.
Дизайн
Материали: поликарбонатна дъна с рамка от алуминиева сплав
Каишка: Флуороеластомер (сменяема 22 mm) – Регулируема за китки от 150 до 215 мм.
Водоустойчивост: 5 ATM
Размери: 46 x 46 x 10.6 мм.
Тегло (с каишката): 34гр

  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : GTR 4 Black
  • Наличност : В наличност
  • 419,00лв.
  • 389,00лв.
  • Цена с ДДС : 389,00лв.