t

Amazfit GTS 2E (оксиметър)

-16% Amazfit GTS 2E (оксиметър)

Amazfit GTS 2e, новият смарт часовник на Xiaomi с осиметър и цялостно проследяване на здравето
* Спортен смарт часовник
* 1,65" AMOLED дисплей
* 6 спортни режима
* Biotracker PPG 2 оптичен сензор
* Акселерометър
* Геомагнитен сензор
* Сензор за въздушно налягане
* Сензор за околна светлина
* Термометър
* 246 mAh батерия
* До 14 дни ежедневна употреба
* 3 различни цвята

GTS 2e разполага с най-новите технологии и най-изчерпателните функции за проследяване на вашето здраве и спортни постижения. Още веднъж, той се предлага в тънък, лек дизайн без ръбове, невероятен дисплей на ретината , гласова помощ и дори измерване на насищането с кислород в кръвта — невероятно е! Останете тук, за да го откриете в дълбочина.
Матиран дизайн и стъклено покритие на екрана
Amazfit GTS 2e се появи под влиянието на концепцията за дизайн без граници . Неговото изящно изрязано 2.5D извито стъкло се разтапя деликатно с матово завършено тяло от алуминиева сплав, което пресъздава мощно визуално изживяване.
Освен това Xiaomi Amazfit оборудва GTS 2e с революционна технология за покритие върху стъклената повърхност на екрана , което го прави по-устойчив на надраскване и износване, което значително подобрява живота на устройството.
Super Retina AMOLED 341 PPI 1,65-инчов дисплей
Бъдете заслепени от 1,65-инчовия AMOLED Super Retina екран , който е сравним с телефон по отношение на визуално качество. Всъщност той има толкова висока разделителна способност на изображението, че достига 341 пиксела на инч (ppi), показвайки цялата информация с пълна яснота и острота.
20 мм сменяема силиконова каишка
Що се отнася до каишката, Xiaomi Amazfit GTS 2e се предлага със силиконова каишка , идеална както за ежедневието, така и за спорт. Можете обаче да замените неговата 20-милиметрова каишка с друга само за няколко секунди. По този начин бързо ще сте готови за официална конференция, бира с приятели, сватба... Как? Много лесно! Не пропускайте широката гама от съвместими гривни и аксесоари , налични в нашия каталог. Метал, кожа, силикон в различни цветове и др. Намерете този, който харесвате в свързаните статии на този продукт!
Различни интерфейси за вашия часовник GTS 2e
Персонализирайте циферблата на вашия смарт часовник GTS 2e и го завършете така, че да отговаря на вашия стил с един от дизайните на циферблата, налични чрез Zepp APP. А с модулния цифров интерфейс ключовата информация се показва в центъра, така че да имате това, което искате, с един поглед. Освен това часът винаги ще се показва , без да е необходимо екранът да е включен.

Цялостно проследяване на здравето с оптичен сензор BioTracker PPG 2
След като ви обяснихме колко прекрасен е Xiaomi Amazfit GTS 2e отвън и в случай, че имате съмнения колко е перфектен във всяко отношение, сега ще се обърнем към всички функции, които включва за цялостен мониторинг на здравето. Тези задачи се изпълняват благодарение на високопрецизния оптичен сензор за био-проследяване , BioTracker PPG 2 , разработен и патентован от Huami Technology. Ние го описваме подробно по-долу.
Мониторинг на процента кислород в кръвта (SpO2)
Част от задачата на оптичния сензор Biotracker PPG 2 е да измерва процента на насищане с кислород в кръвта (SpO2) , ключов показател за здравето - особено важен при упражнения с висока интензивност.

24-часово измерване на сърдечната честота с предупреждения за висока стойност
Другото нещо, което този оптичен сензор може да контролира е сърдечната честота. Постоянно и точно, 24 часа в денонощието! Всъщност Amazfit GTS 2e взема предвид интервала на сърдечната честота по време на спорт и предупреждава, ако открие твърде висока стойност. Това ви позволява да намалите риска от сърдечно-съдови заболявания и съответно да подобрите обучението си.

ЗАБЕЛЕЖКА: Xiaomi Amazfit GTS 2e не е медицинско устройство. Данните за фитнес и здраве, които предоставя, са само за справка и не трябва да се използват за диагностика или лечение.
Интелигентна система за фитнес обучение
Ами... Какво означават тези данни? Имам ли добър пулс? Добро ниво на SpO2? Могат ли да се подобрят и двете нива? Ако не разбирате напълно всички тези показатели за здравето, не се притеснявайте: Xiaomi Amazfit GTS 2e ви помага да го направите. Той използва система за изследване на здравето , известна като PAI (Personal Activity Intelligence). Използвайки различни алгоритми, предлагани от изкуствения интелект , смарт часовникът GTS 2e събира всички получени данни за здравето и активността и ги трансформира в резултат. Тази числена стойност, разбира се, ще съответства на „резултата“, който Xiaomi Amazfit дава на състоянието на вашето тяло. Разбира се, всяко изчисление ще бъде адаптирано към условията на въпросното лице.
Анализ на качеството на съня и почивката
Всичко в анализа ви на правилните нива ли е и все още се чувствате много уморени? Тогава вероятно не си почивате достатъчно, което е от съществено значение за поддържане на добро физическо и психическо здраве. Поради тази причина GTS 2e следи съня ви изцяло, като определя точно етапите на съня (лек, дълбок, REM...) и продължителността на всеки от тях, анализира качеството на дишането ви , оценява качеството на съня ви и дори правейки предложения за подобряването му. Най-хубавото от всичко е, че той също така може да анализира тези параметри, когато подремвате. Така че, настанете се удобно, сложете вашия Amazfit GTS 2e и... заспивайте!
Измерване на телесната температура
И новият съюзник на Xiaomi Amazfit GTS 2e е... термометър ! Ако в даден момент се почувствате зле, просто използвайте часовника си, за да измерите телесната си температура.
6 спортни режима за проследяване на активността
Освен здравето, Amazfit GTS 2e ви помага да подобрите спортните си умения. Всъщност той идва обогатен с не по-малко от 6 вида дейности , които включват бягане , ходене , колоездене , бягаща пътека , плуване и елипсовид. Дори не е нужно да избирате. Самият часовник ще го настрои автоматично. Оттам ще можете да контролирате цялата си ежедневна дейност по прецизен начин и адаптиран към упражненията, които правите, като например направените стъпки , изминатото разстояние или изгорените калории, наред с други.
Гласов контрол чрез Amazon Alexa
Друга завладяваща характеристика на GTS 2e е неговата съвместимост с Amazon Alexa . Говорете с него и го помолете да прави неща вместо вас: получавайте отговори на въпроси, извършвайте преводи, задавайте аларми и таймери, създавайте списъци за пазаруване, проверявайте метеорологичните условия, управлявайте съвместими интелигентни домашни устройства и много, много повече.
Страхотна производителност за по-голяма автономия
Не на последно място, смарт часовникът Amazfit GTS 2 съчетава софтуер и хардуер за дълбоко оптимизиране на потреблението на енергия, за постигане на автономност до 14 дни *.
Така че Amazfit обещава, че вашият smarwatch 2e може да работи непрекъснато в продължение на 24 дни в основния режим, достатъчно за провеждане на маратон или състезание за издръжливост.

ЗАБЕЛЕЖКА: Животът на батерията може да варира в зависимост от употребата, настройките и други фактори, така че действителните резултати може да се различават от данните, показани по-горе.

Спецификации:
Марка: Xiaomi Amazfit
Модел: GTS 2e
Материали:
Тяло: Алуминиева сплав
Долен корпус: ABS пластмаса
Каишка: Силиконова (сменяема 20 mm)
Препоръчително ПРИЛОЖЕНИЕ: Zepp (многоезично)
Дисплей:
Размер: 1.65 "
Тип: AMOLED
Резолюция: 348 x 442 p
Пиксели на инч (PPI): 341
Технически параметри:
Свързване: Bluetooth 5.0
Съвместима операционна система: Android 5.0 или по-нова, iOS 10 или по-нова
Водоустойчивост: Да
Сензори:
Оптичен сензор за биологичен анализ
Акселерометър
Геомагнитни
Светлина
Термометър
Въздушно налягане
Линеен вибрационен двигател
Батерия:
Капацитет: 246 mAh
Автономност (типична ежедневна употреба): до 14 дни
Автономност (базова употреба): до 24 дни
Време за зареждане: 2 часа прибл.
Тип заряд: Магнитен
Размери и тегло:
Размери: 42.8 x 35.6 x 9.85 мм.
Тегло: 25 гр.
Съдържание на пакета
1 x Xiaomi Amazfit GTS 2e
1 x кабел за зареждане

  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : GTS 2E
  • Наличност : В наличност
  • 190,00лв.
  • 159,00лв.
  • Цена с ДДС : 159,00лв.