t

Amazfit GTS 3

-15% Amazfit GTS 3

Amazfit GTS 3, нов смарт часовник с актуализиран 6-фотодиод, сензор BioTracker PPG 3, 4-в-1 показатели за здравето и по-точни данни
* Ultra HD AMOLED дисплей
* 1,75" правоъгълен дизайн
* Резолюция 390 x 450p
* 24/7 наблюдение на здравето
* ПРИЛОЖЕНИЕ Zepp
* Страничен бутон за навигация
* До 12 дни типична ежедневна употреба
* Тънък и лек дизайн
* Гласов асистент
* Над 150 спортни режима
* 5 ATM водоустойчив
Нов Amazfit GTS 3! Мощен и лесен за използване смарт часовник с авангардни показатели за фитнес и здраве. В допълнение към това, което Amazfit GTS 2 вече предлага, GTS 3 включва мониторинг на дишането и процента на SpO2, сигнали за висок стрес и дихателни упражнения, благодарение на новия биометричен сензор BioTracker PPG 3. Освен това може да се похвали с тънък и лек дизайн с до 12 дни живот на батерията. Така че... не пропускайте!
Ултра тънък и лек дизайн с 20 мм силиконова каишка
С хипнотизиращ нюанс, новият Amazfit GTS 3 ще запали вашия моден пламък. Неговият лъскав корпус с дебелина 8,8 милиметра е изработен от издръжлива и лека алуминиева сплав от самолетен клас, която се съчетава безпроблемно с извитото 2,5D стъкло отпред, подобрявайки неговата първокласна естетика и визуално потапяне.
В допълнение, GTS 3 тежи само 24,4 грама, което ви позволява да го носите удобно през целия ден, и се предлага с удобна, дишаща силиконова каишка, която лесно можете да замените с 20 мм универсална каишка, за да я адаптирате към различни социални ситуации.

Ultra HD AMOLED дисплей, четим дори при ярка слънчева светлина
С безпрецедентна визуална острота до 341 пиксела на инч и високо ниво на яркост до 1000 нита, Ultra HD AMOLED дисплеят на Amazfit GTS 3 е напълно четим дори при ярка слънчева светлина. В допълнение, неговата голяма 1,75-инчова площ на дисплея, 72,4% съотношение екран към тяло и неговият правоъгълен формат ви позволяват да видите повече информация, като същевременно поддържате малък размер.
Винаги включен дисплей и повече от 100 циферблата
Адаптирайте GTS 3 така, че да отговаря на вашето настроение, облекло или специален повод, благодарение на широкия избор от над 100 стилни циферблата, всички със съответстващ Always-On Display циферблат. Вие сте активен човек и трябва да се движите? След това стъпете в бъдещето и изберете от 15 анимирани циферблата за GTS 3.
4 показатели за здравето само с едно докосване с новия BioTracker 3.0
Получавайте здравните данни, които ви интересуват, по-точно и ефективно с Amazfit GTS 3. Той разполага с новия биометричен сензор BioTracker PPG 3.0 6PD (шест фотодиода), способен да извършва множество здравни показатели* едновременно, като прави по-ефективно използване на оптичния светлина. С едно просто докосване Amazfit GTS 3 може да измери сърдечната честота, насищането на кръвта с кислород, нивото на стрес и честотата на дишане, като ви дава резултати само за 45 секунди.
* Предназначен само за общо уелнес и фитнес цели. Не е предназначен за използване при откриване, диагностика или лечение на каквото и да е медицинско състояние или заболяване. Измерванията са само за лична справка. Консултирайте се с медицински специалист за съвет
Ежедневно проследяване на сърдечната честота и нивото на SpO2
Като се има предвид важната роля, която нивата на насищане с кислород в кръвта играят за човешкото здраве, усъвършенстваният биосензор на Amazfit GTS 3 автоматично следи нивото на SpO2 24 часа в денонощието и ви предупреждава, ако установи, че нивото на SpO2 е твърде ниско. Същото важи и за здравето на сърцето ви: Amazfit GTS 3 следи сърдечната ви честота през целия ден, дори докато плувате. Със сигнали за необичайно висок или нисък пулс, както и проследяване на зоната на сърдечната честота, за да ви помогне да оптимизирате тренировките си.
Проследяване на нивата на стрес и менструалния цикъл
Когато натискът на ежедневието започне да се натрупва, искате ли да сте планирали предварително? Не се притеснявайте, Amazfit GTS 3 може да ви помогне, като наблюдава менструалния ви цикъл, като получава напомняния за дните до следващата ви менструация и дори дните на най-високата ви плодовитост. В допълнение към горното, GTS 3 следи нивата на стрес през целия ден. Ще получавате сигнали за необичайно високи нива на стрес и ще използвате включените дихателни упражнения, за да се отпуснете.
Мониторинг на съня и дишането

Мониторът за сън е също толкова интересен, тъй като изчерпателно открива и анализира етапите на съня ви, докато си почивате. Подобрените опции за измерване ви позволяват да проверявате нивата на кислород в кръвта и качеството на дишането, докато спите, като ви дават препоръки, които да ви помогнат да подобрите качеството и продължителността на вашата почивка.

150 спортни режима, автоматично разпознаване и професионален анализ на данни
Независимо дали обичате да тренирате в екип или сами, Amazfit GTS 3 е идеалният спортен смарт часовник. Със сигурност има повече от 150 спортни режима, които да отговарят на дейностите, които извършвате, проследяване на времето, сърдечния ритъм, изгорените калории и др. Освен това Amazfit GTS 3 автоматично разпознава 8-те най-използвани спортни режима, така че дори не е нужно да се сещате да ги избирате преди тренировка, включително: Бягане на открито, Бягане на закрито, Ходене на открито, Ходене на закрито, Колоездене, Плуване, Гребна машина и елиптичен. Чрез алгоритъма за движение TrainingBeats, Amazfit GTS 3 може да осигури професионален анализ на събраните данни, като посочва също максималната консумация на кислород (VO₂max), тренировъчното натоварване (TL), тренировъчния ефект (TE) и общото време за възстановяване.
Барометричен висотомер, GPS и водоустойчивост 5 ATM
Поговорката „става за пътуването, а не за дестинацията“ има по-голям смисъл от всякога с Amazfit GTS 3. Той интегрира барометричен висотомер, за да ви помогне да следите надморската височина и атмосферното налягане при вашите дейности на открито, както и мултинавигационна система (GPS , GLONASS, Galileo, BDS и QZSS), за да записвате точно вашите следи. Включва също виртуален пейсър, за да ви насърчи да биете предишните си рекорди при бягане и водоустойчивост 5 ATM.
Вашето цялостно здраве със системата за оценка на PAI
Ежедневните дейности като почистване на къщата или игра с вашия домашен любимец също допринасят за вашето благополучие. Ето защо системата за оценка на здравето (PAI) на Amazfit GTS 3 взема предвид тези малки действия, както и конвенционалните показатели за здравето и активността, и преобразува всички тези сложни данни в една стойност, съобразена с всеки индивид, като ви дава много по-изчерпателна картина на цялостното ви здраве.
Оптимизирано управление на батерията за 12 дни непрекъсната употреба
За начало. Amazfit GTS 3 гарантира дълбоко оптимизирана система за управление на батерията, която ще остане с вас дълго, дълго време. Дори с широката си гама от разширени функции и тънка, лека конструкция, GTS 3 осигурява до 12 дни* типична ежедневна употреба, до 6 дни* интензивна употреба, до 20 часа* с активиран GPS и до 20 дни * в режим на пестене на енергия.
* Данните за батерията и зареждането са получени от вътрешни лаборатории. Действителните резултати може да варират в зависимост от разликите във версията на софтуера, средата и условията на използване и може да не отразяват действителния продукт.
Множество функции за улесняване на живота ни
От само себе си се разбира, че най-добрите интелигентни устройства съчетават различни функции, предназначени да ни помогнат в нашия натоварен начин на живот. В случая с GTS 3 ще намерим универсален спътник, който ще ни улесни многократно: на работа, у дома, във фитнеса.... Как? Е, много е лесно: да поискаш информация за времето, за да носиш винаги подходящите дрехи, да провериш календара, за да не забравиш тази важна среща, да получаваш сигнали за известия и обаждания, за да не пропуснеш нищо важно, използвайки хронометър, за да не пропуснете обяда, и дори да се задържите за края на коремна планка... и много повече!
Лесно и гладко изживяване с новата операционна система Zepp OS
Насладете се на просто и бързо потребителско изживяване с Amazfit GTS 3. Той идва с новата операционна система Zepp OS, която оформя прекрасна нова цветова схема, заема по-малко място и въвежда по-богата екосистема на приложения с по-плавни взаимодействия и бърз достъп до любимите ви Характеристика. Ще ти хареса!
Alexa и въртяща се корона за удобна навигация

Както споменахме в секцията за дизайн, Amazfit GTS 3 има въртяща се корона от дясната страна, която ви позволява удобно да навигирате през неговите приложения и менюта, с прецизна тактилна обратна връзка, осигурена от линейния двигател. За да ви улесни още повече, Amazfit реши да включи гласовия асистент Alexa в GTS 3. Задайте аларма, задайте въпрос или поискайте превод... без да се налага да използвате ръцете си! Можете също да използвате асистента офлайн за извършване на различни операции, като например активиране на спортен режим или отваряне на функция за показатели за здравето, чрез гласова команда.

Спецификации:
Екран:
Размер: 1,75” (правоъгълен)
Тип: AMOLED
Резолюция: 390 x 450 стр
Плътност: 341 ppi
Стъкло: 2.5D закалено стъкло + покритие против отпечатъци
Технически параметри:
Здравен сензор: BioTrackerTM 3.0 PPG биометричен сензор (6PD + 2LED)
Сензори за движение: акселерометър, жироскоп, геомагнит, висотомер, околна светлина
Връзка: Bluetooth 5.1 BLE
GNSS: GPS, GLONASS, Galileo, BDS, QZSS
Съвместими устройства: Android 7.0 или по-нова версия, iOS 12 или по-нова
Приложение: Zepp APP
Допълнителни функции:
Дистанционно управление на музика и камера на телефона (чрез Bluetooth)
Състояние на дейност
Прогноза за времето
Известия за входящи повиквания и известия (чрез Bluetooth)
Таймер
Хронометър
Напомняне за събитие
Предупреждение за заседнал начин на живот
Аларма
Гледам
компас
Фенерче
Намерете телефон
Рекордер
Списъци със задачи
Проследяване на менструалния цикъл
Батерия:
Капацитет: 250 mAh
Живот на батерията (типична ежедневна употреба): до 12 дни
Живот на батерията (режим на пестене на енергия): до 20 дни
Живот на батерията (интензивна употреба): до 6 дни
Живот на батерията (GPS активен): до 20 часа
Време за зареждане: 2 часа
Метод на зареждане: магнитна основа
Естетически параметри:
Материали: Алуминиева сплав (рамка) + PA (заден капак)
Каишка: Силиконова (сменяема, 20 мм) - Регулируема за китки от 155 до 218 мм
Степен на непропускливост: 5 АТМ
Размери: 42,4 x 36 x 8,8 мм.
Тегло (без каишка): 24,4гр.
Тегло (с каишка): 39гр.


  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : GTS 3
  • Наличност : В наличност
  • 259,00лв.
  • 219,00лв.
  • Цена с ДДС : 219,00лв.

Възможни опции