t

Xiaomi Mi Band 6 NFC

Xiaomi Mi Band 6 NFC

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC, умна гривна за наблюдение на активността с 30 спортни режима и безконтактно плащане
* 1,56" AMOLED дисплей
* Резолюция 291 x 326 пиксела
* Сигнали за обаждане, съобщения и съобщения
* 5ATM водоустойчивост
* 24/7 сензор за сърдечен ритъм
* Ниво на кислород в кръвта
* Анализ на съня
* 30 спортни режима
* NFC
* До 12 дни живот на батерията (ежедневна употреба)
Бъдете една крачка напред с Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC. Най-продаваната смарт гривна за следене на активността сега с NFC. Станете във форма и наблюдавайте напредъка благодарение на 1,56-инчов AMOLED екран, 30 режима на честота, мониторинг на сърдечната честота, проследяване на нивото на SpO2, водоустойчивост до 50 метра, дълъг живот на батерията до 12 дни и магнитно зареждане.
50% повече зрителна площ с извиване на ръбове
1,56 - инчовият AMOLED дисплей на Mi Smart Band NFC е подобрен във всеки аспект, като се стартира с 50% повече зрителна площ в сравнение с предшественика на Mi Band 5. Лесно виждайте текстови съобщения, обаждания и известия с един поглед. И все пак изящното му класическа форма , Xiaomi обгръща големия екран на Mi Smart Band 6 със заоблени ръбове , което го прави по-стилен и удобен за носене.
С 326 ppi и повече от 60 стила на дисплея
AMOLED панелът на Mi Band 6 NFC също има висока плътност на пиксела от 326 пиксела на инч, така че можете да видите цялата необходима информация с пълна яснота. Приложението Mi Fit предлага повече от 60 стила на дисплея, специално проектиране за гледане на целия екран, което можете да видите, като просто повдигнете китката. Чувствайте се свободни да поставите снимка на любим човек, домашен любимец или любимото си произведение на изкуството на заден план , ако предпочитате.
Супер точен сензор BioTracker PPG 2
Като най-добър тракер за активност, Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC е насочен не толкова за показване, колкото за наблюдение на вашето здраве и спортен напредък.
Това става с помощта на високопрецизен оптичен сензор за биопроследяване: BioTracker PPG 2, разработен и патентован от компанията Huami Technology.
24-часов интелигентен мониторинг на пулса
На първо място, Xiaomi Mi Band 6 динамично измерва сърдечната ви честота 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, като ви позволява да знаете как работите на сърцето ви както в покой, така и по време на активност. По този начин можете да наблюдавате промените и интервалите в сърдечния си ритъм през целия ден, за да оптимизирате тренировките си и да вземете почивката, когато имате нужда.
*ЗАБЕЛЕЖКА: Xiaomi Mi Smart Band 6 не е медицинско устройство. Данните за фитнес и здраве, които предоставят, са само за справка и не трябва да се използват за диагностика или лечение.
Проследяване на SpO2
Също така измервайте насищането на кръвта с кислорода с Mi Smart Band 6. Когато се чувствате зле, особено по време на продължителна интелектуална или физическа работа, тренировки с висока интензивност и/или поддръжка, дори в средата на голямата надморска височина и ниско съдържание на кислород, може да отговори отговора в това важно показател за здравето.
Мониторинг на съня. Добрият сън през нощта е вашият приоритет
Друго основно изискване за поддържане на добро физическо и психическо здраве е адекватната почивка.
Съветите за тази причина за Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC са напълно на вашия сън, като точно определяте етапа на съня (лек, дълбок, REM...) и продължавате на всеки от тях, като ви помага да разберете качеството на вашата почивка и да го подобрите , ако е необходимо.
Можете също така да настроите алармите си така, че самата лента да ви събужда сутрин с нежна вибрация.

Измерете упражнението на стреса си и го контролирайте с дихателните
Чувствате се нервен или развълнуван? След това проверете нивото на стрес (спокойно, нормално, средно или високо) с Xiaomi Smart Band 6 NFC и получете някои предложения като да го вземете. Band 6 NFC предоставя серия от дихателни упражнения, специално разработени, за да ви помогне да се възстановите при тези обстоятелства.
Тя също така моделите на менструалните такива ви цикъла, записва вашите периоди и проследяване на овулацията. Тази интелигентна гривна ще вибрира, за да ви уведомите предварително в коя фаза от цикъла си, така че ще имате едно нещо по-малко, за което да се притиснете.
30 спортни режима. Персонален треньор на китката ви
С Mi Smart Band 6 NFC увеличаването на упражнението, изгорените калории и сърдечната честота може да се види ясно с един поглед, което прави упражненията по-ефективно. Разбира се, тези параметри ще бъдат адаптирани към вашите модели на упражнения чрез включени 30 спортни режима, като някои от тях са нови (19, точно), като високоинтензивни интервални тренировки (HIIT), баскетбол, бокс или зумба. В допълнение, Mi Smart Band 6 NFC автоматично разпознава 6-те най-често срещани дейности: бягане на открито, бягаща пътека, гребна машина, елиптичен велосипед, ходене и колоездене.
Водоустойчив до 50 метра
Рейтингът на водоустойчивост от 5 ATM* означава, че можете да носите своя Mi Smart Band 6 NFC, докато се къпете ежедневно, в басейна и когато сърфирате на плажа. плувате, можете да използвате от пет различни стилове на плуване за по-точно избиране, когато.
*Водоустойчив до 50 m: 50 m водоустойчивост се основава на стандарта GB/T 30106-2013 и е тестван в Китайския национален център за надзор и тестване на часовника. Номер на доклада за водоустойчивост: Mi 6 Smart гривна: QT2012060. Водоустойчивостта е 5 ATM (еквивалентно на дълбочина от 50 м под вода), което позволява уредът да се носи под душа и за плуване, но не и в сауни или за гмуркане.
Тази версия има NFC и Alexa
Нещо повече, тази версия на Mi Smart Band 6 се предлага с NFC, така че можете удобно да извършвате безконтактни плащания*. За да направите деня ви още по-лесен, NFC Band 6 идва с Alexa, така че можете да търсите информация за времето, да управлявате вашето устройство Smart Home, да задавате аларми... и много повече!

*Съвместим само с дебитни или кредитни карти Mastercard. Наличността на тази функция може да варира в зависимост от държавата и банката. Въпреки това, чрез приложения на трети страни (Curve, Google Pay ...) можете да добавите вашата карта, без да отговаряте на изискванията за гореспоменаване.
До 12 дни живот на батерията и магнитно зареждане
Останете свържете с живота, но... не е вашето зарядно устройство! Xiaomi не обещава, че с напълно заредената батерия на вашия Band 6 NFC и типичната ежедневна употреба, няма да ви се наложи да търсите контакт за 12 дни *.

* Животът на батерията може да варира в зависимост от употребата, настройките и други фактори, така че действителните резултати може да се различават от данните по-горе.

Спецификации:
Марка: Xiaomi
Модел: Mi Band 6 NFC
Корпус: поликарбонат (PC)
Каишка: силикон (силикон)
Свързване: Bluetooth 5.0 BLE
NFC: Да (Съвместим само с дебитни или кредитни карти Mastercard. Наличността на тази функция може да варира в зависимост от държавата и банката)
Съвместима операционна система: Android 5.0 или по-нова версия, iOS 10 или по-нова
Водоустойчивост: 5 АТМ
Екран:
Размер: 1,56"
Тип: AMOLED пълноцветен
Резолюция: 291 x 326
Сензори:
Сензор за оптичен биологичен анализ BioTracker PPG 2
3-осен акселерометър
3-осен жироскоп
Функции:
Информация и сигнали за обаждане, съобщения и съобщения (свързани с BT на смартфона)
24/7 сензор за сърдечен ритъм
Ниво на кислород в кръвта
Мониторинг на съня и будилник
Нива на стрес и упражнения за релаксация
Проследяване на активността с 30 спортни режима
Предупреждение за седнал начин на живот
Дистанционно управление за музика (свързано към BT на смартфона)
Събиране на данни
Батерия:
Живот на батерията (типична ежедневна употреба): до 12 дни
Време за зареждане: <2 часа
Тип зареждане: Магнитно

  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : Mi Band 6 NFC
  • Наличност : В наличност
  • 85,00лв.
  • Цена с ДДС : 85,00лв.