t

Apple AirPods 3 (3rd Edition)

-13% Apple AirPods 3 (3rd Edition)
Представяме ви следващото поколение AirPods:
Най-популярните безжични слушалки в света току-що станаха по-добри. Новите AirPods разполагат с пространствено аудио и водещ в индустрията звук, по-дълъг живот на батерията и изцяло нов дизайн.
Изцяло нов дизайн
Новият дизайн на AirPods е лек и очертан, разположен точно под правилния ъгъл за комфорт и насочване на звука в ухото. За по-фин външен вид, стеблото е по-късо от предишното поколение и разполага със същия интуитивен сензор за сила като AirPods Pro за управление на медиите. Новите AirPods са устойчиви както на пот, така и на вода, с IPX4 рейтинг както за слушалките, така и за калъфа за зареждане.
Пробивни аудио функции
AirPods (3-то поколение) се основават на страхотното качество на звука, с което са известни AirPods, като се започне с персонализиран драйвер и усилвател с висок динамичен обхват, които заедно произвеждат мощен бас с чисти и чисти високи честоти. Микрофонът е покрит с акустична мрежа, за да се намали звукът от вятъра, така че гласът на високоговорителя се чува ясно при разговори. AirPods също така разполагат с AAC-ELD, превъзходен говорен кодек, който предлага пълно HD качество на гласа, осигурявайки ясна, естествена комуникация за FaceTime разговори.
Новите AirPods използват изчислително аудио, за да донесат революционните изживявания, които клиентите обичат на AirPods Pro и AirPods Max – като Adaptive EQ и пространствено аудио с динамично проследяване на главата – на още повече хора.
За оптимално изживяване при слушане с богати детайли, новите AirPods разполагат с Adaptive EQ, който настройва звука в реално време въз основа на това как AirPods пасват в ухото на потребителя. Микрофонът, обърнат навътре, следи за звук, а след това Adaptive EQ, захранван от изчислително аудио, настройва ниските и средните честоти, за да отчете това, което може да бъде загубено поради различия в съответствието.
Пространственото аудио създава триизмерно изживяване, подобно на театър, поставяйки звука практически навсякъде в пространството, а с Dolby Atmos AirPods никога не са звучали по-добре. Потребителите също могат да се насладят на това многостепенно изживяване с динамично проследяване на главата, така че музиката, видеото и дори груповите FaceTime разговори да се чувстват по-потапящи от всякога. Използвайки усъвършенствани алгоритми за пространствено аудио и чрез прилагане на насочени аудио филтри за фино регулиране на честотите, които всяко ухо получава, новите AirPods могат да поставят звук навсякъде около потребителя.
Магическо преживяване
С настройка с едно докосване, която автоматично сдвоява AirPods с други устройства на Apple, потребителите могат без усилие да се наслаждават на музика през целия ден. Споделянето на аудио позволява на слушателите да споделят аудио потока между два комплекта AirPods, AirPods Pro или AirPods Max, докато използват iPhone, iPad, iPod touch или Apple TV.
Нов сензор за откриване на кожата прецизно разпознава дали AirPods са в ухото – спрямо в джоба или на масата – и спира възпроизвеждането, когато се извади. За да помогнат за яснотата на звука, микрофоните с формиране на лъч блокират околния шум и се фокусират върху гласа на потребителя, докато потребителите могат също да се насладят на изживяване със свободни ръце, като просто кажат „Хей Siri“ за заявки.
По-дълъг живот на батерията
AirPods (3-то поколение) предлагат допълнителен час живот на батерията в сравнение с предишните поколения, с до шест часа време за слушане и до четири часа време за разговори. Само пет минути зареждане осигуряват около час живот на батерията, а с четири допълнителни зареждания в кутията потребителите могат да получат до 30 часа общо време за слушане.  AirPods вече също са част от екосистемата MagSafe за удобно безжично зареждане.


Техническа характеристика
Процесор H1 чип за слушалки
Размери На слушалката: височина: 30,79 мм. ширина: 18,26 мм. дълбочина: 19,21 мм. Тегло: 4,28 гр. * Калъф зареждане: височина: 46,40 мм. ширина: 54,40 мм. дълбочина: 21,38 мм. Тегло: 37,91 гр. *
Комуникация Bluetooth 5.0 * Модели iPhone и iPod touch с най-новата версия на iOS * Модели на iPad с най-новата версия на iPadOS * Модели Apple Watch с най-новата версия на watchOS * Модели Mac с най-новата версия на macOS * Модели на Apple TV с най-новата версия на tvOS *
Сензори Микрофони с двоен лъч * Микрофон, обърнат навътре * Сензор за откриване на кожата * Акселерометър за откриване на движение * Акселерометър за откриване на говор * Сензор за сила *
Батерия AirPods: До 6 часа време за слушане с едно зареждане (до 5 часа с активирано пространствено аудио) * До 4 часа време за разговори с едно зареждане * AirPods с калъф за зареждане MagSafe: До 30 часа време за слушане * До 20 часа време за разговори * 5 минути в кутията осигуряват около 1 час време за слушане или около 1 час време за разговори *
Други Натиснете веднъж, за да възпроизведете, да поставите на пауза или да отговорите на телефонно обаждане * Натиснете два пъти, за да прескочите напред * Натиснете три пъти, за да прескочите назад * Натиснете и задръжте за Siri * Кажете „Hey Siri“, за да правите неща като пускане на песен, обаждане или получаване на упътвания *

Моделът е с предварителна поръчка
и доставка 3 работни дни.

  • Производител : Apple
  • Код на продукта : AirPods 3, MME73AM
  • Наличност : В наличност
  • 429,00лв.
  • 375,00лв.
  • Цена с ДДС : 375,00лв.

Тагове: Apple AirPods Pro (2021) 3rd Edition, Apple AirPods Pro (2021), Airpods Pro 2021, Airpods Pro, Apple, Aipods, MLWK3TY-A