t

Amazfit GTS 2

-12% Amazfit GTS 2
Модел - Xiaomi Amazfit GTS 2 Където стилът среща здравето
*Blood-oxygen Saturation Measurement (Измерва нивото на кислород в кръвта)
*Дисплей - 1,65" Amoled, 348 x 442 pix, 341p
*Режими за над 90 вида спортуване
*24/7 мониторинг на сърдечната дейност, мониторинг на съня, стрес мониторинг, система за здравна оценка
* Сензори - Оптичен сензор за биологичен анализ, Акселерометър, Жироскоп, Светлина, Въздушно налягане
* GPS позициониране
* Високоговорител, микрофон
*Материали - тяло (алуминиева сплав+пластмаса), каишка (силикон)
*Ширина на каишката - 20 мм
*Размери - 42.8 x 35.6 x 9.7, Тегло - 24.7г. (без каишката)
*Съвместим с Android 5.0 или iOS 10.0 и нагоре
*Батерия  246 mAh - до 7 дни нормална употреба, и до 3.5 дни интензивна употреба
Цвят и яснота отвъд разбирането
Amazfit GTS 2 разполага с AMOLED екран, който се конкурира с най-добрите дисплеи в света. Плътността на пикселите от 341 ppi прави дисплея ясен, изискан и реален, с живи цветове, осигуряващи гладка четливост.
Стъкло от край до край. Тънък и лъскав
Изящно изработените 3D извити стъкла блестят като парче кристален нефрит, създавайки силно интегрирано визуално изживяване, а великолепните и динамични извивки на корпуса от алуминиева сплав осигуряват комфортно и леко преживяване. Часовникът също така включва подобно на диамант въглеродно (oDLC) покритие, за да осигури по-устойчив на надраскване и устойчив на износване екран, който
значително подобрява качеството и живота на стъклото.
Персонализирани циферблати за гледане. Носете красотата си на китката си
Изберете от широка гама от циферблатни теми, така че винаги да сте в стил. Всеки циферблат има персонализиран винаги включен дисплей, така че можете да видите интерфейса, който харесвате, когато и където и да се намирате.
Цялостна здравна защита
Amazfit GTS 2 е оборудван с най-новия високоточен оптичен сензор за биологично проследяване BioTracker ™ 2 PPG, разработен от Huami Technology. Благодарение на мощния сензорен двигател, той наистина реализира цялостна здравна защита.
* Измерване на насищане с кръв и кислород. Вашият личен здравен настойник.
* All-ден за мониторинг на пулса. Предупреждения за аномалии за допълнителна безопасност.
* PAI ™ система за оценка на здравето. Един резултат, за да разберете вашето физическо състояние.
* Мониторинг на качеството на съня за оптимално представяне.
* Наблюдавайте нивата на стрес.
Говорете с и през Вашия часовник
След като свържете своя Amazfit GTS 2 към мобилния си телефон, функцията за Bluetooth повикване ви позволява да отговаряте на повиквания на часовника си чрез вградения микрофон и високоговорител. Можете също така да извършвате гласови операции на часовника си без достъп до интернет чрез функцията за офлайн гласов контрол - включително включване на спортни режими или отваряне на функцията за наблюдение на сърдечния ритъм.
Съхранение и възпроизвеждане на музика. Вашият плейлист във вашето време
Amazfit GTS 2 поддържа контрол на възпроизвеждането на музика през часовника и с масивна 3GB локална музикална памет можете да прехвърляте 300-600 от любимите си песни на часовника през мобилния си телефон. С вашите безжични слушалки Amazfit PowerBuds или директно през високоговорителя на часовника можете незабавно да слушате внимателно събрания си плейлист - така че оставете телефона си, тренирайте и следвайте ритъма на музиката по всяко време и навсякъде.
90 вградени спортни режима
Активирайте един от 90-те спортни режима, от които се нуждаете, и след като упражнението приключи, часовникът ще изготви съответен аналитичен отчет, който също се вижда в мобилното приложение, за да ви помогне непрекъснато да подобрявате плана си за упражнения. Интелигентното разпознаване на спортни режими също премахва необходимостта от ръчен избор на спортни режими, така че часовникът винаги е готов за действие.
7-дневен живот на батерията
По-тънък, по-лек и с по-дълъг живот на батерията. Новият Amazfit GTS 2 е снабден с голяма батерия с капацитет 246mAh, която може да издържи 7 дни при нормална употреба и винаги е готова да ви придружи по време на пътуванията ви и да проследи напредъка ви. Насладете се на цяла седмица активност, без да се притеснявате да носите зарядно устройство навсякъде.

  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : GTS2
  • Наличност : В наличност
  • 245,00лв.
  • 215,00лв.
  • Цена с ДДС : 215,00лв.

Тагове: Xiaomi Amazfit GTS 2, Xiaomi GTS 2, Amazfit GTS 2, GTS 2, Amazfit