t

Amazfit GTS 2 Mini

-7% Amazfit GTS 2 Mini
Модел - Xiaomi Amazfit GTS 2 mini
*Blood-oxygen Saturation Measurement (Измерва нивото на кислород в кръвта)
*Дисплей - 1,55" Amoled, 354 x 306 pix, 301p
*Режими за над 70 вида спортуване
*24/7 мониторинг на сърдечната дейност, мониторинг на съня, стрес мониторинг, система за здравна оценка
* Сензори - Оптичен сензор за биологичен анализ, Акселерометър, Жироскоп, Светлина, Въздушно налягане
*Материали - тяло (алуминиева сплав), каишка (силикон)
*Ширина на каишката - 20 мм
*Размери - 40.5 x 35.8 x 8.95, Тегло - 19.5гр
*Съвместим с Android 5.0 или iOS 10.0 и нагоре
*Батерия  220 mAh - до 14 дни нормална употреба, и до 7 дни интензивна употреба
Супер лек и тънък. Насладете се на лекотата на времето
Amazfit GTS 2 mini приема дизайн без граници, с внимателно извито 2.5D стъкло, за да подобрите най-модерните си тоалети. С леко тегло от 19,5г. и дебелина от 8,95мм (без основата на сензора) и удобна за кожата силиконова каишка, GTS 2 mini Ви позволява да се насладите на лекотата на времето.
Ярък AMOLED дисплей. Подобрен цвят и яснота
Amazfit GTS 2 mini разполага с 1,55-инчов AMOLED екран, което означава, че Вашият дисплей ще бъде вълнуващ, жив и практичен, когато проверявате часа.
Персонализирани циферблати за гледане. Разнообразен по стил, уникален по чар
Като модерен интелигентен часовник, GTS 2 mini може да бъде персонализиран, за да отразява уникалния характер на всеки потребител. С 50+ циферблата за гледане, от които можете да избирате, повечето от които имат съвпадащ Always-on Display, можете да сте сигурни, че винаги сте в стил и можете да видите интерфейса, който харесвате. Или, за да направите циферблата наистина Ваш, качете свои снимки на заден план и се съсредоточете върху това, което Ви интересува с персонализирания модулен циферблат.
Цялостен здравен мениджмънт. Всеки детайл има значение
Amazfit GTS 2 mini може да осигури мониторинг на сърдечната честота, измерване на наситеността на кръвта с кислород, мониторинг на съня, контрол на нивото на стрес и проследяване на женския цикъл, както и други функции за постигане на цялостно управление на здравето Ви. Системата за оценка на здравето PAI ™ също обработва сложни здравни данни с усъвършенстван алгоритъм, за да представи Вашето физическо състояние в прост резултат с една стойност.
70+ вградени спортни режима. Проследяване и анализ в реално време
Amazfit GTS 2 mini разполага с над 70 вградени спортни режима, което му позволява да покрива любителите на спорта, независимо дали на закрито или на открито. За по-пълно изживяване часовникът може да контролира музиката на телефона Ви, да предоставя известия за етапите на упражнения, състоянието и зоните на сърдечния ритъм и да генерира отчет за спортни данни в приложението след приключване на Вашата тренировка.
Доклад за спортни данни
Прегледайте отчета си със спортни данни, след като се занимавате със спорт.
Спорт в реално време
Наблюдавайте сърдечната честота и физическото си състояние в реално време.
Музикален контрол
Контролирайте музиката си от телефона си, докато тренирате.
Спортно известие
По време на спорт се уведомявайте за етапите, условията и зоните на сърдечния ритъм.
14-дневен живот на батерията. Повече спокойствие
Напълно оптимизирана система за управление на батерията осигурява до 14 дни живот на батерията на Amazfit GTS 2 mini. Отървете се от безпокойството, породено от постоянно зареждане, и поддържайте енергията да тече. Батерията 220 mAh е готова да Ви захранва до две седмици активност.

* 7 дни тежко използване
Пулсът винаги е включен, мониторингът на съня и качеството на дишането на съня и мониторингът на стреса са активирани, 150 съобщения на ден осветяват дисплея на екрана, повдигане на китката 100 пъти, ярки операции на екрана 15 минути, упражнения 3 пъти седмично, GPS работи 30 минути.
* 14-дневна типична употреба
Пулсът винаги е включен, мониторингът на съня е активиран, 150 съобщения на ден, осветявайки дисплея на екрана, повдигнете китката, за да видите времето за гледане 30 пъти, ярки операции на екрана за 5 минути, упражнения 3 пъти седмично, GPS работи 30 минути.
* 21 дни основно използване
Изключете Bluetooth връзката, сърдечния ритъм и други функции на телефона и вдигнете китката само, за да включите екрана 100 пъти на ден.


  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : A2018
  • Наличност : В наличност
  • 149,00лв.
  • 139,00лв.
  • Цена с ДДС : 139,00лв.

Възможни опции

Тагове: Xiaomi Amazfit GTS 2 Mini, Amazfit GTS 2 Mini, GTS 2 mini