t

Apple AirPods Pro

-9% Apple AirPods Pro
Комфорт
За по-добър комфорт Apple рафинира детайлите, като създадоха нов клас in-ear слушалки с три размера тапи с идеално прилягане за Active Noise Cancellation. Ще чувстваш музиката, а не слушалките. Трите вътрешно изтънени накрайници съответстват на формата на ухото, като придържат AirPods Pro на място. А с клапите, които изравняват налягането, сякаш нямаш нищо в ушите си.
Звук, който елиминира шума
AirPods Pro са единствените in-ear слушалки с Active Noise Cancellation, които непрекъснато се адаптират към геометрията на ухото и накрайниците. Така те блокират шума, за да се фокусираш върху онова, което слушаш. Насочен навън микрофон разпознава външните звуци. AirPods Pro ги парират с равен anti-noise, като анулират външния звук, преди да го чуеш. Насочен навътре микрофон слуша вътре в ухото за нежелани звуци, които също се елиминират с anti-noise. Шумопотискането се регулира непрекъснато до 200 пъти в секунда – за наистина завладяващ саунд за музика, подкасти и разговори.
Искаш да чуеш какво става около теб? Просто натисни и задръж сензора за натиск на корпуса и ще превключваш между Active Noise Cancellation и Transparency mode – режим, който допуска външния звук и всичко звучи естествено, когато разговаряш със събеседниците си.
Аудио качество
Наслади се на превъзходен саунд с Adaptive EQ, който автоматично настройва музиката според формата на ухото за богат и консистентен звук.
Производителност и дизайн
Пълни с технологии, но компактни, AirPods Pro са създадени около нашия System in Package дизайн и включват H1 чип, който е мощта зад магията. Проектираният от Apple H1 чип ползва 10 аудио ядра, като създава невероятно ниска латентност при аудио процесинга, което позволява шумопотискане в реално време.
System in Package дизайнът е прецизно проектиран, като разположението на всеки компонент е базирано на формата на човешкото ухо – за максимум комфорт, удобство и стабилност. Използвай сензора за натиск, за да контролираш с лекота музиката и разговорите, както и да превключваш между Active Noise Cancellation и Transparency mode.
AirPods Pro са устойчиви на пот и вода и разполагат с замрежен порт на микрофона, който подобрява яснотата на разговорите при ветровити условия.
Зареждай безжично. Слушай неуморно
Безжичният калъф осигурява повече от 24 часа живот на батерията, за да поддържа теб и твоите AirPods Pro в движение. И е съвместима със Qi сертифицирани зарядни.
* Повече от 24 часа време за слушане с многократни зареждания в калъфът.
* До 4,5часа време за слушане при едно зареждане.
* Около 1 час време за слушане при 5 минути зареждане.
Спецификация:
Марка: Аpple
Обхват: 10 m
Bluetooth: v 5.0
Микрофон: да
Тип слушалки: безжични в ушите
Максимално време за слушане: до 4.5ч.
Максимално време за разговори: до 2.5ч.
Размери: AirPods (всяка): 16,5 x 18,0 x 40,5 мм, калъф за зареждане: 45,2 x 21,7 x 60.6 мм.
Тегло: AirPods (всяка): 5,4г, калъф за зареждане: 45,6г.
  • Производител : Apple
  • Код на продукта : MWP22ZM/A, MWP22TY/A
  • Наличност : В наличност
  • 439,00лв.
  • 399,00лв.
  • Цена с ДДС : 399,00лв.

Тагове: Apple AirPods Pro, MWP22ZM/A, Airpods Pro