t

Xiaomi Amazfit Bip

-7% Xiaomi Amazfit Bip

Най-новият Amazfit Bip получи квадратен екран, за разлика от Amazfit Pace. Но основната му функция е супер дълъг режим на готовност, около 45 дни. С водоустойчивост IP68, този интелигентен  Amazfit Youth Edition може да се използва в много различни ситуации. Той също така използва двуядрено позициониране с помощта на GPS 28nm GPS модул за GPS + Glonass.

Amazfit Bip smartwatches ще ви даде фантастична автономия, водоустойчивост, сърдечен ритъм и сензори за местоположението, както и да осигурите подробна статистика за фитнес дейностите. Синхронизирането със смартфон ще направи процеса на използване и управление на часовниците лесен и приятен.

Бягайте щастливо и се забавлявайте

    45 дни Живот на батерията
    GPS + позициониране на GLONASS
    Съобщение за имейл / повикване
    Сърдечен ритъм
    32 грама

Не забравяйте, че сте забравили да вземете зарядно устройство на пътуване?
Колко дълго ще продължиш с едно зареждане? Един ден или може би седмица? Amazfit Bip работи до 45 дни с едно зареждане с неговата 190 mAh батерия.


Просто се радвам да се движа и да бягам.

Часовници с вграден GPS 28 нанометър с ниска мощност GPS чип, GPS + GLONASS бързо и точно позициониране в две режими.
С GPS спортния часовник, проследявайте вашите дейности, дори ако смартфонът не е наоколо.
Понастоящем поддържа четири режима на спорт: тенис на открито, тенис на закрито, каране, разходка. В различните режими можете да видите подробни спортни данни, като продължителност на упражнението, скорост, максимална скорост, разстояние, сърдечен ритъм в реално време, нагоре и т.н.
Можете да настроите напомняния за скорост, напомняне за висок сърдечен ритъм, за безопасно и ефективно упражнение. В архивните записи можете също директно да видите историята на спортните записи и проследяващите карти, което е много интересно и удобно.

Дейности на открито
Монитор за сърдечен ритъм


Вграден сензор за сърдечен ритъм PPG, следете сърдечния ритъм в реално време в спорта, правете вашето упражнение по-научно и ефективно.
1.28-инчов капацитивен сензорен екран и спортен дизайн
Стилен часовник със защитно стъкло и ярък дисплей
Едновременно показване на екрана на часовника, повдигната му ръка, ще може да вижда съдържанието; отразяващ дисплей, колкото по-силна е външната светлина, толкова по-ясен е екранът.

Часовникът Amazfit Bip има класическа правоъгълна форма на тялото с размер на дисплея 1,28 инча и разделителна способност 176 × 176 пиксела. Този размер на дисплея е най-удобен за показване на данни и приложения за фитнес. Технологията, отразяваща слънчевата светлина, ви позволява да виждате ясно картината при всяка светлина, дори и при ярък слънчев ден, освен това да запазвате заряда на батерията. Можете лесно да четете текста под пряка слънчева светлина. Дисплеят е защитен с 2,5 D Gorilla Glass 3 с олеофобско покритие.

Леко поликарбонатно тяло

Часовникът е изработен от поликарбонат, който е много устойчив на физически увреждания и е много лек. Поради това масата на часовника е само 32 грама, включително теглото на лентата 14 грама.
Сензор за сърдечен ритъм, разположен на задната страна на тялото. Общата дебелина на тялото е около 8 мм, така че е достатъчно тънка и чиста.
От дясната страна е разположен единственият бутон, който контролира часовника.


Синхронизиране с фитнес приложения

Използвайте приложения, за да събирате статистически данни
Amazfit Bip се синхронизира с приложението MiFit App или Notification & Fitness APP за Amazfit чрез Bluetooth 4.0, така че за да видите фитнес статистика, трябва да инсталирате един от тях.
В тези приложения можете да зададете типа известия от смартфона, да зададете будилник, да преглеждате статистическите данни. Известията идват под формата на вибрации.

Всеки километър

Получете известие за всеки изминат километър. Часовникът следи както разположението на тялото ви, така и движението в космоса, използвайки модулите GPS и GLONASS, като резултатът е гласово известие след преминаването на всеки километър.

Музика и движението

Слушайте любимата си музика, докато тренирате.
За вашите любими музикални песни е налично място за съхранение, благодарение на вградената памет.Техническа характеристика
Материал Циркониева керамика + поликарбонат
Модел Amazfit Youth Edition (Bip) Smartwatch, A1608
Производител Xiaomi
Размери Дължина на каишката - 11 + 8,5 см, широчина - 2 см. Тегло - 32г.
Дисплей 1.28 ", сензорен, отразяващ, цветен, 2.5D, Gorilla Glass 3 с олеофобно покритие, 176×176 pixels
Комуникация Bluetooth 4.0, Wi-Fi, Време, Приемане на входящи повиквания, Известия за съобщения, Известия за социални мрежи, Цифров компас, GPS + Glonass, Bluetooth музика
Сензори Сензор за сърдечна честота, Датчик за ускорение, Gyro, Геомагнитен сензор, Сензор за светлина
Батерия 190 mAh литиев полимер
  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : A1608
  • Наличност : В наличност
  • 135,00лв.
  • 125,00лв.
  • Цена с ДДС : 125,00лв.

Възможни опции

Тагове: Xiaomi, Amazfit, Bip, A1608