t

Huawei Watch GT 2E 47mm

-10% Huawei Watch GT 2E 47mm

Huawei Watch GT2E - до две седмици живот на батерията

Здрав и стилен

Huawei Watch GT 2E комбинира идеално в своя дизайн корпус от нераждаема стомана с цветни спортни каишки, удобни за захващане. 1,39- инчовият AMOLED сензорен дисплей с висока резолюция е допълнен с редица свежи и различни визии на дисплея, които да ви зареждат с настроение през деня.

Наслади се на стилен дизайн

С различни решения за дизайните на циферблата, Watch GT 2E допълва китката ви с непринудена хармония от светлина, цвят и движение. Всичко, което ви интересува, носите на ръката си. Можете да персонализирате данните и нужна информация, като пулс, изминати крачки, прогноза за времето и др.

До 2 седмици живот на батерията

Благодарение на разработения от Huawe чипсет за носими устройства - Kirin A1, смартчасовникът изпъква с висока производителност и висока енергийна ефективност. Разработеният дизайн с двоен чипсет и алгоритмите за енергийна ефективност 2.0 осигуряват на часовника впечатляваща издръжливост с нисък разход на енергия. Смартчасовникът автоматично оптимизира консумацията на енергия и удължава живота на батерията.

85 персонализирани тренировъчни режима

Вдъхновете сетивата си и се отдайте на различни активности - от любимите и добре познати до новите и модерни. С новите 85 персонализирани режима за тренировка, на Ваше разпложение са нови и вълуващи спортни хоризонти, като скално катерене, паркур, стрийт танци, скейтборд.

15 Професионални тренировки

Използвайки последно поколение технологии, Huawei Watch GT 2E осигурява точно и своевременно следене на развитието ви в 15 професионални спорта. включително катерене, бягане, плуване и колоездене. Смартчасовникът поддържа едновременно GPS и GLONASS системите и осигурява точно и подробно засичане на маршрута при практикуване на спортни активности навън.

Действа още с първото движение

Бъдете готови за тренировка по интелигентен начин. Само започнете вашата тренировка и смартчасовникът веднага ще засече активността и ще започне да я следи, само с едно докосване. Активира се при 6 основни режима тренировки, на бягане на закрито и открито, ходене на закртито и открито, кростренажор и гребен тренажор.

Наблюдение на кислородната сатурация на кръвта (SpO2)

Кислородната сатурация на кръвта6 (SpO2) е един от основните показатели засягащи снабдяването с кислород на тялото. Всъщност, ниските нива на SpO2 могат да предизвикат сериозни симптоми като липса на енергия, умора, и лека замаяност. Huawei Watch GT 2E поддържа еднократно измерване нивата на SpO2, което ни помага да наблюдаваме количеството кислород в кръвта ни, където и когато имаме нужда.

По-добро качество на съня

Благодарение на Huawei TruSleep™ 2.0, вашият Watch GT 2E може научно да проследи и диагностицира 6-те най-често срещани проблеми със съня. Също така, дава полезни препоръки за по-добър сън. Докато спите, часовникът следи вашия пулс, анализира дишането и дава оценка на общото качество на съня Ви.

Слушайте музика в движение

Слушайте музика директно от Вашия смарт часовник и свързани Bluetooth слушалки. Запазете до 500 от любимите си песни и направете Вашата тренировка по-приятна.

Винаги насреща

Часовникът Ви получава нотификации за вашите телефонни обаждания, съобщения, имейли, срещи и други, в реално време. Освен това, Huawei Watch GT 2E е събрал редица интуитивни функционалности, за да улесни Вашия ден. Прогноза за времето, таймер, фенерче са само част от тях. Смарт часовникът дори може да Ви помогне да откриете своя смартфон.

Бърза снимка с едно вдигане на ръката

Huawei Watch GT 2E Ви помага лесно да запечатате някой момент, докато сте в движение или от специален ъгъл, с предварително зададения таймер за 5 секунди.Техническа характеристика
Модел Huawei Watch GT 2E , Hector-B19
Размери 53 x 46.8 x 10.8мм. Тегло - 43г.
Дисплей AMOLED капацитивен сензорен екран, 16M цвята. 1,39 инча, 12,5 см2 (~ 50,5% съотношение на екрана към тялото). 454 x 454 пиксела, съотношение 1: 1 (плътност ~ 326 ppi).
Операционна система Huawei wearable platform
Памет 4GB, 16MB RAM
Комуникация 1. Bluetooth 5.1, LE, EDR 2. GPS, с GLONASS
Сензори Акселерометър, жироскоп, пулс, барометър, компас, SpO2
Батерия Li-Ion батерия 455mAh
  • Производител : Huawei
  • Код на продукта : Hector-B19
  • Наличност : В наличност
  • 250,00лв.
  • 225,00лв.
  • Цена с ДДС : 225,00лв.

Възможни опции

Тагове: Huawei GT 2e 47mm, Huawei GT 2e, GT 2E, Hector-B19, B19S, B19S, B19R, Huawei Watch GT 2E