t

Xiaomi Mi Dash Camera

-17% Xiaomi Mi Dash Camera

Недостатъчното количество светлина може да убие качеството на изображението и да ви даде неразривно размазване на мястото, където трябва да е бил важен обект, който сте искали да заснемете. Една от тайните на заснемането с висока разделителна способност е адекватното осветление, което е причината, поради която предизвикателствата на осветлението, особено през нощта, са най-трудните за използване. По-голямата част от видео регистраторите имат лоши възможности за манипулиране на светлината и работят не в полза на вас. MiJia разработи камера, която пакетира f / 1.8 апертура и 6-елементна стъклена леща, която ви позволява да записвате рязко заснежени кадри с ниска осветеност. Тези допълнителни очи ще осигурят не само доказателство в съда, но и естетическо удоволствие.


Чувствителен сензор за изображения Sony IMX323 CMOS

По същество два основни компонента определят качеството на видеото: количеството светлина, което сензорът получава, и ефективността на светлинния пренос на датчика. MiJia видео регистратор разполага със  SONY IMX323 CMOS 1 / 2.9-инчов сензор, който позволява да снимате отлични дневни и нощни снимки. Чувствителността на сензора е до 510 mV, позволявайки ви да разпознавате обектите при най-ниското осветление.


Mstar Full HD чип за обработка на изображения

Дали вашият по-стар камион ще запише регистрационен номер на недисциплинирания водач на пътя или ще изясни характеристиките на потенциалния похитител, когато колата ви е паркирана в близост до магазина, в който сте се спряли, за да пазарувате? Всеки детайл от видеоклипа в критичен момент е ценен. MiJia DVR може да направи всичко това благодарение на технологията за обработка на изображения с Full HD (1080p). Също така поддържа H.264 видео компресия в реално време и осигурява детайлно видео при мащабиране при всякакви условия на осветление.


Зоната на видимост 160 ° обхваща множество пътни ленти

Способността на камерата да разпространява визията си на 2+ ленти е също толкова важна, колкото и качеството на кадъра. MiJia DVR ви дава най-доброто от двата свята: има 160-градусов обектив с широкоъгълен обектив и отлична работа при показването на подробности. Ако водачът се опитва да изпревари и вторият шофьор, който се изправи, не успее да види това, пътнотранспортното произшествие е неизбежно. Ако камерата ви има широк зрителен ъгъл, ще можете да видите всяка кола, която се приближава отдалеч.


G-сензорът автоматично заключва файлове в случай на авария

MiJia камерата е оборудвана с G-сензор, който разпознава всяко леко грубо движение на автомобила (както когато внезапно спира, отговаря на дупката или удря обект) и автоматично започва записването на спомагателно кадриране на това, което вече имате от таблото , Въпреки това, за разлика от видеодоказанието от винаги подвижната основна камера, файловете, които получавате от G-сензор, се запазват автоматично без възможност да ги изтриете или да запишете друго видеоклип над тях. Това резервно видео гарантира, че всяка секунда от залепващата ситуация е заснета.


Изтеглете видеоклипове

Ако искате да гледате пътуването си из града преди няколко дни, няма по-важно средство от смартфона. Опреснете паметта си и изтеглете видеото на вашия смартфон без консумация на трафик. Можете също така да използвате своя смартфон като устройство за стрийминг, за да получите по-близък панорамен изглед на това, което се случва по пътя.


Елегантен и практичен

MiJia DVR идва със статичен електрически стикер, за да можете лесно да го монтирате на предното стъкло, а в случай, че не искате да остане там дълго време, можете лесно да го махнете, без да оставите печат. Стикерът е устойчив и на високотемпературни среди, така че излагането на пряко слънце няма да отслаби уплътнението му. Тези допълнителни очи ще осигурят не само доказателство в съда, но и естетическо удоволствие.

Техническа характеристика
Модел MiJia Car Driving Recorder Camera
Процесор Mstar MSC8328P
Размери 87.5 x 53 x 18mm. Тегло - 90g.
Дисплей 3.0 TFT HD LCD екран, капацитивен датчик за докосване
Камера SONY IMX323,1 / 2.9 inch CMOS, 1920×1080, F1.8 голяма бленда, 160 ° широкоъгълен обектив
Комуникация Wi-Fi 802.11 b / g / n
Батерия 240mAh, захранване от запалката на автомобила 5V / 2.0A
  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : MJXCJLY01BY
  • Наличност : В наличност
  • 139,00лв.
  • 115,00лв.
  • Цена с ДДС : 115,00лв.

Тагове: Xiaomi, Mi, Dash, Camera, MJXCJLY01BY