t

Xiaomi Amazfit Cor

-12% Xiaomi Amazfit Cor

Amazfit Cor

Цветен IPS сензорен екран. Тяло от неръждаема стомана с 2.5D стъкло, 5 АТМ водоустойчив. Съобщения, подробности за времето и показване на състоянието.


Цветен сензорен екран, уникален

Amazfit Cor разполага с голям и ярък цветен екран и е оборудван с функции, които да Ви съпътстват в ежедневието Ви. Цветният IPS LCD дисплей с размери 1,23 инча и изваждащата се каишка перфектно се вписват в ширината на човешката китка, което я прави много удобна за носене. Големият екран предоставя изчерпателна информация.
Цветният IPS LCD екран има разнообразни визуални ефекти. Широкият ъгъл на гледане гарантира, че екранът може да се вижда ясно под различни ъгли.

Amazfit Cor може да се управлява само с пръсти. Той работи с високотехнологичен сензорен екран, който намалява отражението и прави съдържанието на дисплея много ясно. В Amazfit Cor използва висококачествена 2.5D Corning Gorilla от 3-то поколение стъкло и покритие против пръстови отпечатъци. Екранът може да бъде осветен с докосване от пръста. 


5 ATM водоустойчива

С 5 ATM водоустойчивост, можете да я носите независимо дали плувате, по време на душ или в друга ежедневна употреба. Amazfit Cor ви позволява да прекарате целия си ден без грижи.


Метални криви, красиви и необикновени

Amazfit Cor е проектиран в минималистичен стил без прекомерна излишна декорация. Комбинацията от неръждаема стомана и стъкло го прави подходящ и привлекателен
Въпреки че с голям 1.23 инчов екран, Amazfit Cor се състои от гладки и красиви повърхности. Тя успява да бъде лека и тънка.
За да се запазят гладките криви, предната част на Amazfit Cor използва 2.5-милиметрово стъкло с интегрирана платформа MIM 316L от неръждаема стомана. За да изведе красивата странична дъга, корпусът от неръждаема стомана постига комбиниран ефект от пясъкоструенето и високото полиране, а при 2.5D стъкло тя показва очарователен блясък.
На гърба е създадена повърхност за поставяне на китката, която осигурява удобство при носене. В сензора за сърдечен ритъм е проектирана леко изпъкнала форма, за да се осигури точен мониторинг на сърдечната честота.


Голям екран, лесен достъп до информация

На големия екран с цветна разделителна способност от 1,23 инча е много удобно да прочетете директно съдържание от Wechat, SMS и съобщения от други социални медийни платформи. Функцията за прогноза за времето в реално време показва промените в атмосферния въздух за 7 дни. Практическите приспособления като будилник, хронометър и обратно броене ще донесат повече удобство.


Следете физическото си състояние

Скоростта на живота и работата е прекалено бърза. Няма време за упражнения, сън или релакс. Amazfit Cor записва тези, за да можете да научите повече за себе си.
Лекият дизайн на Amazfit Cor е подходящ за носене на китката за 24 часа. Тя точно записва вашите стъпки, изгорени калории, сърдечен ритъм. Функцията за наблюдение на съня автоматично записва състоянието на съня и анализира качеството на съня ви.
Без значение колко сте зает, не се отказвайте от упражненията. След като Amazfit Cor е свързан с приложението Mi Fit, можете да изберете различни програми за упражнения, които отговарят на вашите нужди. Съхранявайте упражненията и работете по-добре.


Непрекъснато използване за 12 дни

100 съобщения на ден, 50 пъти повдигане на китката, 1 час тичане на седмица

Техническа характеристика
Модел A1702
Производител Xiaomi / Amazfit
Размери Широчина - 19,0 мм. Обща дължина - 233 мм. Минимална дължина на носенето - 155мм. Максимална дължина на носенето - 210мм. Тегло - 32г.
Дисплей Размер - 1.23inch. Тип - IPS LCD цветен сензорен екран. Резолюция - 80x160. Панел - 2.5D Corning gorilla Трето стъкло + AF покритие.
Комуникация Wireless Connection. Bluetooth 4.0 BLE
Сензори Триаксиален ускорител. PPG Сърдечен сензор
Батерия 170mAh Li-Pol батерия
  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : A1702
  • Наличност : В наличност
  • 131,00лв.
  • 115,00лв.
  • Цена с ДДС : 115,00лв.

Възможни опции

Тагове: Xiaomi Amazfit Cor, Amazfit Cor, Cor, A1702, Amazfit Cor Health Band Black