t

3MK Hard Glass Max стъклен протектор за Samsung Galaxy S10

3MK Hard Glass Max стъклен протектор за Samsung Galaxy S10

3mk Hardglass Max стъклен протектор е проектиран така, че да се вписва перфектно на екрана и да го предпазва от драскотини и повреди, без да се засяга използването на пръстови отпечатъци.

Той защитава целия екран, дори покрива извитите му части. Неговото олеофобно покритие премахва пръстовите отпечатъци и улеснява почистването на екрана.
Високата издръжливост, завършеност и отличните защитни свойства се дължат на втвърдяване в продължение на много часове при температури до 420 ° C, постигайки най-високата твърдост от 9H. Дебелина (0,3 мм), не влияе на разделителната способност, докосването и функционалността на вашия екран.
Лепилото Inviscid-Sil по краищата на стъклото гарантира бърз и лесен монтаж. Той предотвратява въздушните мехурчета и помага да ги изтласкате. Повърхността HardGlass Max, която припокрива самите краища, улеснява прецизното поставяне на стъклото върху екрана.
FingerPrint Sensor - Стъклото работи с четец на пръстови отпечатъци. За да поддържате четеца на пръстови отпечатъци да работи правилно след инсталирането на стъклото, трябва да добавите отново пръстовия си отпечатък.


  • Код на продукта : G973 3MK Hard Class
  • Наличност : В наличност
  • 35,00лв.
  • Цена с ДДС : 35,00лв.