t

Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175

-4% Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175

Samsung Galaxy Buds Plus - Слушалките които променят начина по който усещаш звука

Представяме ти Galaxy Buds Plus

Първите по рода си безжични слушалки на Samsung с двупосочни високоговорители, доставящи звук от AKG с богати високи тонове и дълбок бас, адаптивна система с три микрофона за кристално чисти разговори и батерия с дълъг живот всичко това за първокласно изживяване при слушане.

Аудио

Galaxy Buds Plus разширява богатия, естествен звук. Това е нова, двупосочна динамична система от високоговорители и подобрен драйвер. Мощният бас и свежите високи нотки ще те накарат да се движиш в ритъма, където и да отиваш.

Повече микрофони, по-малко шум

Наслади се на кристално чисти разговори и несравнимо качество на гласа с два иновативни външни микрофона, които вдигат нивото на гласа ти и го запазват спрямо фоновия шум.

Адаптивната система с три микрофона на Galaxy Buds Plus гарантира, че ще бъдеш чут независимо от шума наоколо. Двата външни микрофона работят заедно с вътрешния микрофон, за да блокират околните звуци, докато си в разговор.

Качество на звука

Улови детайлите в твоята музика и видеоклипове с балансираното и просторно аудио звучене, създадено от AKG. Удовлетворяващият звук със студийно качество е чист и естествен, като подобрява слушането на подкасти, аудиокниги и телефонни обаждания.

Батерия

Пускай музика, без да се притесняваш за живота на батерията. Наслади се на 11 часа непрекъснато време за слушане с едно зареждане, което се удължава до общо 22 часа с калъфа за зареждане на Galaxy Buds Plus.

Безжични слушалки, безжично зареждане

Зареди батерията си на всяко съвместимо с Qi безжично зарядно устройство или пропусни зарядните и удобно споделяй захранване директно от твоя Galaxy телефон.

Използвай смартфона си, за да провериш колко живот на батерията ти остава за всяка слушалка и за калъфа за зареждане, за да знаеш кога да включиш захранването.

Дизайн

Елегантният, компактен комплект Galaxy Buds Plus се предлага в различни цветове със специално изработени ергономични връхчета за уши и крила, които пасват удобно на ухото ти за дълготрайно носене. Наслади се на безпрепятствено движение, докато твоите Buds ти предоставят музика без прекъсване.

Контролирай с докосване

Променяй плейлиста си, отговаряй на обаждания и регулирай силата на звука с прости докосвания директно от твоите Buds+. Персонализирай свои команди за докосване от телефона си за повече контрол и свобода.

Свържи в една стъпка

Сдвоявай своите Galaxy Buds+ със съвместими устройства в една безпроблемна стъпка на твоя профил в Samsung Cloud. Няма нужда да прекъсваш връзката, Bluetooth свързаността лесно се прехвърля от твоя телефон към таблета ти или други устройства на Samsung.  • Производител : Samsung
  • Код на продукта : SM-R175
  • Наличност : В наличност
  • 299,00лв.
  • 288,00лв.
  • Цена с ДДС : 288,00лв.

Възможни опции

Тагове: Samsung Buds Plus SM-R175, Samsung Buds Plus, Samsung Buds+, Buds Plus, SM-R175