t

Xiaomi Mi Pocket Speaker 2

Xiaomi Mi Pocket Speaker 2

Висококачествен звук като произведение на изкуството точно на работния плот

    *Минималистичен дизайн
    *Професионална TYMPHANY звучи
    *Дълъг живот на батерията

Висококачествен високоговорител, на който ще се насладите

Професионалната датска разработка TYMPHANY (Difen Ni) за Xiaomi Mi Bluetooth Speaker 2 е с класически дизайн; говорителят е конфигуриран като решетка. Благодарение на това звукът на високоговорителите е ясен, изпълнен с дълбоки баси и красиви високи тонове. Аудио балансът е просто перфектен, за да можете да се наслаждавате на силния и ясен звук.

Лесно управление

Горната част на цилиндъра изпълнява разнообразни функции в отговор на вашето докосване. С него можете да свържете аудиоустройството, да регулирате силата на звука, да стартирате или спирате възпроизвеждането:
Натиснете и задръжте горната част на високоговорителя, за да свържете захранването. И еднократното кратко натискане ви позволява да поставите на пауза или да възпроизведете песен. С бързо двойно тапи ще можете да свържете Bluetooth. По същия начин можете да прекъснете връзката. Регулирайте желаното ниво на звука, като завъртите горната част на високоговорителите с 360 °.

Bluetooth 4.1

Xiaomi Mi Bluetooth Speaker 2 има вграден Bluetooth 4.1, който ви позволява да го свържете с множество съвременни устройства: таблети, плейъри, смартфони, преносими компютри и др. Обхватът на приемане на сигнала е до 10 м.

Повече музика - до 7 часа възпроизвеждане

Вградената батерия има капацитет от 1200 mAh, така че говорителят Mi Bluetooth може да възпроизвежда любимата ви музика до 7 часа.

  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : LYYX01ZM
  • Наличност : В наличност
  • 55,00лв.

Възможни опции

Тагове: Mi Pocket Speaker 2, Mi Pocket Speaker 2, Xiaomi Mi Pocket Speaker 2, Pocket Speaker 2, LYYX01ZM