t

Xiaomi Yeelight Ambiance Lamp

Xiaomi Yeelight Ambiance Lamp

Запалете романтиката с една ротация
Елегантен дизайн. Безпрепятствен преход на яркостта. Акумулаторна и преносима.

Сложно проектирана

Окончателният дизайн на Ambiance Lamp  е резултат от 4-месечно сътрудничество с многонационални дизайнерски екипи. Хиляди скици са създадени и преработени, за да намерят идеалното съчетание между светлина, естетика и технология.

Нов дизайн с безпроблемен преход на яркост

Yeelight Ambiance Lamp прие тихия дизайн на зъбно колело. Пройзводителят внимателно инспектира всяка предавка, за да се увери, че всеки зъб захапва перфектно и се обръща гладко. Тази технология позволява гладък, безпроблемен преход при регулиране на яркостта.

Многобройни светлини

С технологията BLE Mesh, лампите могат да комуникират една с друга, като ви позволяват едновременно да контролирате до 30,000. Просто завъртете някоя лампа и вижте всички останали, които колективно се проявяват, съответстващи на яркостта на тази, която контролирате.

Топла светлина като от свещи

Xiaomi Yeelight Ambiance Lamp притежава 1800K цветна температура, същата цветна температура като свещ и регулируема яркост, което ви позволява да наподобявате същото топло усещане за свещ, но без пламък. Проектирана със здравословно съзнание, лампата произвежда минимална синя светлина.

Вградена акумулаторна батерия за дълъг живот

Вградената 2100mAh батерия позволява до 8 часа непрекъсната употреба при едно зареждане. Преносимостта позволява на лампата да бъде част от всеки момент.

Телефонът ви: устройството за дистанционно управление за красива нощ

Управлявайте интелигентността на лампата, като се свържете с приложението за телефон Yeelight. С приложението можете не само да контролирате един или няколко лампи наведнъж. 

Отличителен дизайн

Стъклата като естествено прозрачна поликарбонатна (PC) лампа, позволяват светлината да се разпределя равномерно и красиво. Тя съчетава най-съвременната технология и стил.

Изящна изработка Скрито зареждане на порт и 3 настройки за управление

Проектирана както с красота, така и с дълголетие. Скритата долната част на лампата включва три настройки за управление, които лесно могат да се включат / изключат или да се свържат с Bluetooth и двуцветна индикаторна светлина, за да се покаже състоянието на зареждане.

  • Производител : Xiaomi
  • Код на продукта : Yeelight Ambiance Lamp
  • Наличност : В наличност
  • 98,00лв.

Тагове: Xiaomi Yeelight Ambiance Lamp, Xiaomi Yeelight Ambiance, Yeelight Ambiance Lamp, Ambiance Lamp