t

BLU Tank Mega Dual SIM

-8% BLU Tank Mega Dual SIM

BLU Tank Mega - готов да тръгва


Дизайн

Тънък вид и усещане, TANK MEGA е най-добрият ви залог, когато става дума за солиден и надежден телефон, на който можете да се доверите. Компактна форма за лесно прихващане не е за ежедневна дейност. Предлага се в Orange & Green.

Дисплей

Щедър 2.4-инчов дисплей, който предлага ясен изглед. От видеоклипове до снимки няма нищо, което TANK MEGA не може да се справи.

Супер фенерче

Нуждаете се от известна светлина, за да осветите тъмните места или електричеството просто изчезна? С вграденото фенерче TANK MEGA позволява бързо светване, когато се намирате в слабо осветена или тъмна среда.

Мощна батерия

Никога не изпускайте батерията. С батерия с 3600 mAh, TANK MEGA винаги ще има захранване. Независимо от ситуацията, работното натоварване или времето на деня, този телефон няма да ви предаде.

SOS бутон

TANK MEGA е нещо повече от телефон, а е спестяващ живот, когато възникнат извънредни ситуации. С вграден SOS бутон потребителят лесно може да получи достъп до полицията, медицината или пожарникарите с натискане на бутон. Нищо не е по-важно от спокойствие.

Забавление за часове

Всичките ви скъпи моменти могат да бъдат заснети на лесната за използване Snap n 'Go камера.
Слушайте любимите си песни в MP3 плейъра или гледайте всичките си забавни клипове на MP4 плейъра.
Заглушава се с последния Билборд 100 с вграденото FM радио в TANK MEGA.

Двойна SIM карта

TANK MEGA ви дава няколко предимства, които не можете да оставите да минете. С два SIM слота няма да се притеснявате, че ще обменяте SIM карти от един телефон на друг, носейки два телефона в джоба си или с две устройства. Можете дори да се възползвате от различни планове за глас / данни за по-добри тарифи, по-добро покритие и отделни сметки. Задайте отделни лични повиквания и бизнес повиквания и избягвайте такси за роуминг, като разполагате с национална SIM карта и международна SIM карта.

Техническа характеристика
Модел BLU Tank Mega T570
Мрежа 2G GSM 850/900/1800/1900
Размери 138 х 61.8 х 22мм. Тегло - 181г.
Дисплей IPS LCD, 2.4 инча, 240 x 320 - 164ppi
Памет 32MB, 32MB RAM, micro SD до 32GB карта памет.
Камера Основна - VGA камера
Комуникация Bluetooth v2.1. FM радио, фенерче, micro USB.
СИМ Двойна SIM, Mini SIM
Батерия 3600 mAh батерия
  • Производител : BLU
  • Код на продукта : T570
  • Наличност : В наличност
  • 85,00лв.
  • 78,00лв.
  • Цена с ДДС : 78,00лв.

Възможни опции